mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Ribič ob smrti Šugmana: Zakaj najboljši?

11. 12. 2017; 05.00
Avtor: K.M.
jernej šugman

foto: POP TV/VOYO

Po tragični novici o smrti igralskega kolega Jerneja Šugmana se je oglasila tudi Tanja Ribič. Skupaj sta sodelovala v številnih projektih, Naša mala klinika pa je ravno včeraj 'praznovala'.

Tanja Ribič je včeraj le nekaj ur po novici o smrti dobrega prijatelja profesionalno 'odigrala' vlogo žirantke v šovu Znan obraz ima svoj glas. Kljub temu, da je v zabavni oddaji sodelovala z nasmeškom na obrazu, se ji je videlo, da trpi. Kako ne bi? Za vedno se je poslovil še en njen dolgoletni sodelavec in prijatelj. 

Jernej Šugman: Velik igralec tisočerih obrazov

"Zakaj najboljši?!!! Dragi Jernej, okrog tebe smo bili vedno 'nahranjeni' z umetnostjo, radostjo in toplino. Nihče te ne bo mogel nikoli nadomestit! Hvala ti za vse. Jočem skupaj s tvojimi najdražjimi ..." je na facebooku zapisala Tanja in ob tem objavila skupno fotografijo iz priljubljene zabavne televizijske serije Naša mala klinika, kjer se je Šugman izkazal z vlogo vratarja Vesa. 

Tanja in Jernej nista sodelovala samo pri vseslovensko priljubljeni Naši mali kliniki, v srca gledalcev sta se že zasidrala v seriji Teater Paradižnik, ki jo je prav tako režiral Tanjin mož Branko Djurić Đuro. Tanja je v Kliniki igrala Magdo Velepič, v Teatru pa Marjano Velepič, Jernej pa je v obeh serijah igral vratarja Vesa. 

Tragedijo pa naredi še bolj žalostno naslednji podatek. Ravno včeraj, 10. decembra, je minilo 10. let od predvajanja zadnjega dela priljubljene serije Naša mala klinika, po kateri so si številni gledalci Šugmana tudi najbolj zapomnili. 

Od Jerneja Šugmana pa so se poleg Ribičeve poslovili tudi številni drugi znani obrazi. 

prejšnji članek
Slovenska voditeljica že pripravljena na prihod dvojčic
Svet slavnih
Slovenska voditeljica že pripravljena na prihod dvojčic
naslednji članek
Na trgu ponovno razredčen strup, ki ga prodajajo kot zdravilo
Zdravje
Na trgu ponovno razredčen strup, ki ga prodajajo kot zdravilo