pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako privlačna je žena glasnega Roka Tomažina

12. 12. 2017; 05.00
Avtor: K.M.
rok tomažin, teja tomažin

Rok in Teja na premieri predstave Borka, monogomedije Jasne Kuljaj. foto: M24/Mare Vavpotič

Jasna Kuljaj je priznala, da je prvič mislila, da je Teja njegova najstarejša hči.

Včeraj so na Planet TV pripravili posebno komentatorsko oddajo Od težaka do junaka, v kateri je voditeljica Jasna Kuljaj skupaj s komentatorjema Rokom Tomažinom in Andrejem Milutinovičem gostovala številne zanimive goste. Od voditeljice šova The Biggest Loser Špele Grošelj, trenerjev, že izpadlega tekmovalca Robija, Borutove žene, Indirine matere in sestre pa vse do žene komentatorja Roka. Kuljajeva je poudarila, da si je preprosto želela spoznati žensko, ki že 19 let prenaša Roka, ob tem pa je bila močno presenečena. 

"Kako je živeti z The Preacherjem," jo je vprašala Jasna. Teja pa je odgovorila, da je njej super. "Tak, kot je v oddaji, je tudi doma. Jaz ne bi na njemu nič spremenila, meni je všeč tak, kakršen je," je še povedala Rokova žena. Neverjetno lepe besede pa je svoji ženi namenil tudi Rok. "Takih punc, žensk, kot je Teja, je res malo na tem svetu. Jaz se svojih napak živo zavedam, tako da vem, da ji včasih ni lahko, da živi z mano. Imava tri otroke, glede tega, da je prfektna mamica, sploh ne bom govoril, doma je pospravljeno, imam zlikana oblačila, v šoli je vse super ... Kar pa sem ji najbolj hvaležen v teh devetnajstih letih, je pa to, da ima nekoga (mene) raje kot pa sebe. Raje za nas da, kot pa sama sebi, res se daje v ozadje. Če je jaz včasih ne bi naprej potisnil, se sama ne bi. Temu bi rekel brezpogojna ljubezen. Sem bil brez denarja, pa psihična razvalina ..." S temi besedami pa je raznežil celo Andreja Milutinoviča, ki je bil nad

foto: PLANET TV

Rokovimi besedami predvsem ganjen. 

foto: PLANET TV

So pa vsi opazili, da je Teja prava lepotica. Jasna je namreč poudarila, da se trije otroci in 19 let življenja z Rokom Teji na obrazu ne pozna. "Ko sem jo jaz namreč prvič spoznala, sem Preacherja vprašala, če je to njegova najstarejša hči. Videti si kot najstnica. Kaj delaš?" Teja pa je na to odgovorila, da je zato kriva Rokova prehrana, saj on skrbi za njeno pravilno prehranjevanje. Tik pred koncem oddaje pa so se ekipi v studiu pridružili tudi Rokovi In Tejini trije otroci, ki so zagotovo simpatični po mamici. 

foto: PLANET TV

prejšnji članek
FOTO: Tanja Žagar že nazaj na glasbenih odrih
Svet slavnih
FOTO: Tanja Žagar že nazaj na glasbenih odrih
naslednji članek
Tudi vi čebulo shranjujete v hladilniku? Nikar!
Zdravje
Tudi vi čebulo shranjujete v hladilniku? Nikar!