stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka Iva Krajnc odkrito o svoji družini

13. 12. 2017; 05.00
Avtor: K.M.
iva kranjc bagola, aljoša bagola

foto: M24

Kljub javnemu življenju svoje družinske trenutke z možem le redko delita s širšo javnostjo.

Slovenska igralka Iva Krajnc in kreativni direktor Pristopa Aljoša Bagola sta v razmerju že dobrih sedem let. Leta 2013 ju je razveselila hčerkica Sofia, poleti leta 2016 pa sta svoje razmerje okronala še s pravljično poroko na Krasu. Iva je pred meseci že spregovorila o prvem letu zakonskega življenja, zdaj pa je razkrila še več podrobnosti o svojem družinskem življenju. 

Iva in Aljoša sta namreč sodelovala pri novi knjigi Slovenci v dnevnih sobah, v kateri sta razkrila tudi delček svoje zasebnosti. "Ob družini je prišlo zavedanje, da je to nekaj, kar iščem, že v meni, v srcu. Vse dokler nisem spoznala Aljoše, ki je karakterno zelo drugačen od mene. To je sprožilo tak zagon. In te kroglice so se odvrtele naprej vse do Sofie. Aljoša mi je z umirjenostjo odprl poglede na druge stvari. Spoštovanje in vztrajanje sta v odnosu zelo pomembna. Ni tako, da kupiš tamtam boben in potem vadiš en dan in se ti pol več ne da. Ni hitrega celjenja ran, vse potrebuje svoj čas. Ljudje ne znamo več prisluhniti temu, čas ima svoj ritem in zahteva svoj davek. Ko želimo vse na hitro, se hitro stvari odvrtijo. Naš dom mi pomeni mir, toplino. Tukaj umirimo duše. Če sem v gledališču impulzivna, kar moram biti, ko igram, sem doma, ko zaprem vrata, umirjena, sproščena," v knjigi razkriva Iva. 

Aljoša pa je k temu preprosto dodal še: "Midva sva v zunanjem svetu to, kar sva doma. Nimava druge javne podobe. To, kar vidijo, to sva." 

prejšnji članek
Je ta manekenka res debeluška?
Svet slavnih
Je ta manekenka res debeluška?
naslednji članek
Trik, ki v nekaj sekundah odmaši zamašeni nos
Zdravje
Trik, ki v nekaj sekundah odmaši zamašeni nos