kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jasna Kuljaj končno snela svojo masko

13. 12. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
borka 01

Jasna Kuljaj foto: M24

Razgalila se je v vsem svojem blišču in bedi.

Voditeljica komentatorske oddaje Od težaka do junaka je naredila še en korak v svoji karieri. Pripravila je monokomedijo Borka, v kateri na odru razgalja sebe in svoje življenje. "Gre za avtobiografsko monokomedijo. Scenarij sem napisala sama, anekdote, ki jih omenjam, pa so se mi dejansko zgodile," je o svoji predstavi za STA povedala 36-letna Jasna Kuljaj

Na slovenskih odrih se bo s precejšnjo mero samoironije publiki razgalila, kot sama pravi, v vsem svojem blišču in bedi. Brez dlake na jeziku spregovori o svojih ljubezenskih dogodivščinah, o kariernih vzponih in padcih ter izzivih materinstva, s katerimi se spopada v zadnjem delu predstave. Predstava je že doživela prve premiere po Sloveniji, ogledali pa so si jo tudi že številni znani obrazi, Jasnini prijatelji in nekdanji sodelavci. 

družina Jasne Kuljaj foto: M24/Marko Vavpotič

Med njimi so bili stand up komik Ranko Babić, Jasnin nekdanji sodelavec Jože Potrebuješ, komentatorja iz Jasnine oddaje Od težaka do junaka Rok Tomažin the Preacher in Jerica Zupan. Med gledalci je bil tudi pevec Marko Vozelj, glasbeni menedžer Miki Šarac z bratom Goranom Šarcem. Prav vsi pa so bili presenečeni nad njeno odprtostjo, direktnostjo in tudi samim humorjem. 

prejšnji članek
Kmetija: Tamara skoraj umrla
Zdravje
Kmetija: Tamara skoraj umrla
naslednji članek
Marko Potrč: Hči je mala neučakanka
Svet slavnih
Marko Potrč: Hči je mala neučakanka