nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Napeto: Slaba vest, jok in izbruh čustev

16. 12. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
Šov The Biggest Loser Slovenija je prijadral do 10. tedna, v katerem sta se poslovila Sabina in Kristjan. Slednji je izgubil dvoboj s Henrikom, Sabino pa so sotekmovalci poslali v objem družine, po kateri je tako močno hrepenela.

Mojca se je z zmago na skušnjavi dvignila nad rumeno črto, Kristjan je izgubil bitko s Henrikom, Sabini pa so tekmovalci uresničili željo po snidenju družine. foto: Planet TV

Tudi ta konec tedna so zaznamovali napeti trenutki slavnega tehtanja, ki ga spremlja širna Slovenija. Uvrstitev na seznamu je nekoliko premešala Mojca, ki so ji za nagrado na skušnjavi odšteli kilogram teže, kar jo je dvignilo nad rumeno črto, na izločanje pa postavilo Majdo. Slednjo sta trenerja sicer že poprej izpostavila in jo pohvalila, da se najbolj trudi ter da si vsekakor zasluži ostati v šovu.

Sabina se je vrnila v objem družine. foto: Planet TV

Na izločilnem odru so se tako znašle Sabina, Majda in Indira, ki je v tem tednu navkljub trudu shujšala zgolj 0,7 kilograma. Odličitev, katero izmed sotrpink poslati skozi vrata slavne hiše, je bila za vse tekmovalce sila mučna. A složno so se odločili, da uresničijo željo Sabini, ki je večkrat potožila, da pogreša hčerko.

Tokrat so bila sporočila odločitve čustveno obarvana. Poleg imena na papirju, so nekateri člani Sabini zapisali tudi ganljive besede, po licih pa so jim tekle tudi solze. Zlasti je bil ganjen Aleksander, čustva pa so izbruhnila tudi iz Mojce, ki je planila v jok, ko je pred kamero pomolila prijateljičino ime. Sabina slednjega ni pričakovala, saj ji je Mojca vseskozi zatrjevala, da ji nikoli ne bi dala glasu, ne glede nato, kaj si sama želi. A Mojca pravi, da bi bilo brezpredmetno, če bi le ona namenila glas Majdi, medtem ko so kot ekipa složno glasovali za Sabino.

Trenutek resnice: Mojca se v šovu ne napreza

prejšnji članek
Brooklyn Beckham pokazal novo tetovažo
Svet slavnih
Brooklyn Beckham pokazal novo tetovažo
naslednji članek
Uradno: Znan je datum poroke princa Harryja in Meghan Markle
Svet slavnih
Uradno: Znan je datum poroke princa Harryja in Meghan Markle