nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Nosečnica posnela neverjeten trenutek

22. 12. 2017; 10.00
Avtor: V. M.
Na spletu se je pojavil posnetek nosečniškega trebuščka, ki prikazuje, kako divje se v notranjosti zabava nerojeno dete. Toda kar je sledilo, ni pričakovala niti mamica sama …

Mamica je posnela trenutek, ko se je njeno dete pošteno pretegnilo. foto: youtube

Mamice prav dobro poznamo občutke, ki jih s pretegovanjem izzove dojenček v trebuhu. Slednje se kakopak pozna tudi na površini trebuha, kjer lahko vidimo izbokline, obrise in celo potovanje nogice ali komolca po notranjosti trebušne stene.

Po 25. tednu, ko postane otrok večji in močnejši, postanejo tudi njegovi gibi bolj izraziti. Tedaj ne gre več za blage brce, pač pa izrazito raztegovanje, ki je lahko precej neprijetno, vidimo pa ga lahko tudi kot sila nenavadne izbokline.

A brez panike, slednje je povsem normalno, četudi se na prvi pogled zdi, da je v trebuhu ujeto bitje, ki želi nemudoma na plan. Da ne pretiravamo, dokazuje posnetek mamice, ki je želela posneti otrokove gibe, ki pa so v nekaj sekundah postali tako zelo divji, kot da bo dojenčkova ročica vsak hip prebodla napeti trebušček. Ekstremen primer dojenčkovega pretegovanja si oglejte na spodnjem posnetku, ki je zabeležil že več kot 552.308 ogledov.

prejšnji članek
Cool Fotr se je odločil - ne bo več snemal
Svet slavnih
Cool Fotr se je odločil - ne bo več snemal
naslednji članek
Imaš neprijeten občutek »tam spodaj« in nisi prepričana, kaj ti je?
Moda&Lepota
Imaš neprijeten občutek »tam spodaj« in nisi prepričana, kaj ti je?