Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Veselje: Spearsova zopet noseča

25. 12. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
Jamie Lynn Spears, britney spears, otroci

Sestri Spears in njuni otroci. foto: Profimedia

"Leto 2018 bomo začeli s pomembnimi mejniki," je na družbenih omrežjih zapisala pevka.

Mlajša sestra svetovne zvezdnice Britney SpearsJamie Lynn Spears, je prvič zanosila, ko je bila stara zgolj 16 let. Takrat je morala zaradi nosečnosti prekiniti tudi kariero najstniške zvezdnice, saj so bili pri seriji Zoey 101 mnenja, da noseča najstnica ni dober zgled na vse najstnice, ki serijo spremljajo. Leta 2008 sta s takratnim fantom Caseyjem Aldridgom prvič postala starša, razveselila ju je Maddie, ki pa ni bila dovolj, da bi se njuna najstniška ljubezen obdržala. 

Jamie Lynn Spears foto: Profimedia

Spearsova in Aldridge hči vzgajata skupaj, pevka pa je srečo našla v Jamiju Watsonu, s katerim sta se poročila leta 2014. Na včerajšnji predbožični dan pa je danes 26-letna pevka razkrila, da bo 9-letna Maddie v začetku prihajajočega leta končno postala starejša sestra. Na družbenih omrežjih je namreč objavila fotografijo, na kateri je njen trebušček že zelo zaobljen. "Vesela sem, da lahko oznanim, da bo Maddie končno postala starejša sestra. 2017 je bilo polno največjih izzivov v mojem življenju, a hkrati polno blagoslovov. Zato sem se odločila, da se v tem letu potihnem in delam na tem, da postanem najboljša jaz kot oseba in kot umetnica," je zapisala Jamie. 

Leto 2017 je bilo namreč za njeno hči skoraj usodno. Maddie je med vožnjo s štirikolesnikom zletela v ribnik na domači posesti. Ker je bila deklica pripeta, je niso morali takoj rešiti, kar nekaj časa pa se je družina bala tudi za njeno življenje. Z Maddie je zdaj vse v najlepšem letu. Otrok, ki ga bo prineslo leto 2018 pa bo zato zagotovo še večji blagoslov. 

prejšnji članek
Praznično vzdušje znanih Slovencev
Svet slavnih
Praznično vzdušje znanih Slovencev
naslednji članek
Šugman in Ribičeva sta skupaj delala sprejemne izpite
Svet slavnih
Šugman in Ribičeva sta skupaj delala sprejemne izpite
#nasazenazenska
nasazenazenska