Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se je snemanje šova The Biggest Loser že zaključilo?

3. 1. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
dekleta tbls

Spomin na dekleta iz šova The Biggest Loser Slovenija. foto: Majin osebni arhiv

Čeprav so se producenti zelo trudili, je znano, da je bil šov sneman nekaj dni vnaprej. Zdaj pa so z vsem skupaj očitno že zaključili. Kdo je v finalu.

Namigovalo se je, da priljubljeni šov o hujšanju snemajo 2 tedna vnaprej. Ker bo finalna oddaja na sporedu 12. januarja, predvajana pa bo v živo, obstaja veliko možnosti, da so tekmovalci vsaj v let 2018 vstopili v družbi svojih najdražjih. Le-to pa dokazujejo še nekatere druge podrobnosti. 

Tekmovalci so imeli v šovu 'prosto' zgolj čez vikend. Kar je pomenilo, da so v soboto in nedeljo trenirali sami. Čez teden pa sta se jim pridružila tudi trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič. Ravno slednji pa je objavil največji namig o tem, da bi se uradna snemanja lahko že zaključila. Jan in njegova izbranka Nives Orešnik zadnje dni namreč odkrivata lepote slovenskih smučišč. Na bordanje sta se odpravila na Kanin in na Cerkno, kjer sta preživela tudi zadnji dan v letu. 

Kdo pa se je uvrstil v finale?

Tekmovalci, ki so se uvrstili v finale, se bodo tako vsaj nekaj dni pripravljali sami doma. Zato bo tudi težko predvidevati, kdo bo na koncu tudi postal veliki zmagovalec. Taka praksa pa je pogosta tudi v drugih državah, kjer predvajajo različice šova The Biggest Loser. Finalisti so sicer pogosto 4. Kdo pa bi lahko bil med njimi? Edini namig smo našli na facebook profilu fitnesa SportClub, ki je v zadnjem času objavil fotografije Indire, Aleksandra, Bojana in Mojce. Le-ti pa v njihovih prostorih pridno trenirajo. Če so res tudi finalisti, pa bomo morali še nekoliko počakati. 

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik) on

A post shared by Jan Kovacic (@jankovacic_reset) on

prejšnji članek
'Grda račka' bo postala mamica
Svet slavnih
'Grda račka' bo postala mamica
naslednji članek
Alenka Košir v novo leto brez otrok
Svet slavnih
Alenka Košir v novo leto brez otrok