Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Saša Einsiedler se je umaknila

3. 1. 2018; 05.00
Avtor: A. S.
sasa einsiedler

Saša Einsiedler foto: Revija Zvezde

O njej ni bilo ne duha ne sluha.

Nekdanja pevka in televizijska voditeljica Saša Einsiedler, ki na družbena omrežja facebook pridno objavlja svoje motivacijske govore, je tokrat dobesedno izginila. Med prazniki ni bilo ne duha ne sluha o njej. A to je storila povsem namerno. Tako kot vsak, si je tudi ona očitno zaželela malce miru in zasebnosti. Se je pa javila danes in pojasnila svoj molk z besedami: "Heeeej, ja, vem, utihnila sem čez novo leto, popoln mrk, hehe.


Ampak to ne pomeni, da nisem mislila na vse vas, na to, koliko lepega vam moram sporočiti, koliko novih idej imam za nas, kaj vse bomo lahko postorili letos, da si bomo naredili eno fajn leto!!!
Sem si tudi zapisala svoje želje. Zapisovanje je prvi korak k materializaciji oz. uresničenju. Zato napišite tri stvari v komentar, kaj si vsak od vas želi!
Kaj si želim jaz?
Zdravja, modrosti ter obilje lepega. Za vsako besedo se skriva še tisoč drugih in predvsem - občutje, ki ga želim. Pa vi? Česa si želite vi? Si upate zapisati?"

Einsiedlerjeva se danes ukvarja s pozitivno komunikacijo. Je trenerka in svetovalka, mediatorka, DreamBuilder coach. Vsekakor ima več kot dovolj izkušenj za svetovanje.

Je namreč mamica petih otrok, za seboj ima dve ločitvi, eno malce manj, drugo precej bolj bolečo. V prvem zakonu z ekonomistom Janezom Štrumbljem sta se jima rodila hčerka Manca in sin Gašper, v drugem je Saša glasbeniku Tilnu Pusarju povila tri otroke, Polono, Urško in Martina.

prejšnji članek
Luka Sešek: Mlad, nadarjen in uspešen
Svet slavnih
Luka Sešek: Mlad, nadarjen in uspešen
naslednji članek
Strokovnjaki zatrjujejo: Čokolade bo zmanjkalo
Zdravje
Strokovnjaki zatrjujejo: Čokolade bo zmanjkalo