favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anamaria že zapustila Luko, s sabo odpeljala tudi psa

4. 1. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
Luka Dončić, Anamaria Goltes

foto: Profimedia

Luka Dončić je božič preživel v Ljubljani, za novo leto pa so se mu v Madridu pridružili dekle Anamaria Goltes in prijatelji iz Slovenije.

Trenutno najbolj vroče ime slovenske košarke, Luka Dončić, ne počiva. Mladi košarkar si je lahko nekaj prostih dni vzel med božičnimi prazniki in takrat obiskal Slovenijo. Kaj hitro pa se je moral vrniti v Španijo, kjer je nadaljeval z uspešnimi predstavami. Tudi na zadnji dan leta 2017 je odigral košarkaško tekmo, v novo leto pa je skočil skupaj z dekletom Anomario Goltes in nekaterimi prijatelji iz Slovenije. 

Ker ima danes Luka tekmo v od Madrida več kot 350 kilometrov oddaljenem kraju Vitoria-Gasteiz pa se je njegova novoletna družba že odpravila proti Sloveniji. Anamaria mora seveda nadaljevati s študijem Ekonomije. Tokrat pa je na prvi let vzela tudi psička, ki ji ga je v Španiji kupil Luka.

Po fotografijah sodeč se je družba v nekoliko toplejšem Madridu zelo zabavala. Prepričani pa smo, da bosta tako Anamaria kot tudi kužek Luko kaj kmalu spet obiskala. 

prejšnji članek
V Sloveniji priljubljena igralka končno pokazala nosečniški trebušček
Svet slavnih
V Sloveniji priljubljena igralka končno pokazala nosečniški trebušček
naslednji članek
Res je, Peroša zapustil Svet
Svet slavnih
Res je, Peroša zapustil Svet