benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina Gorenjak ujeta v objemu z bivšim

4. 1. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
ANA_Sence nad Balkanom_023_MitjaOkorn_TinaGorenjak_MarkoMiladinovic

foto: PLANET TV

Čeprav sta prekinila že pred leti, še vedno ostajata v odličnih odnosih.

Razmerje danes 45-letne slovenske igralke Tine Gorenjak in v tujini priznanega devet let mlajšega režiserja Mitje Okorna je pred leti v Sloveniji dvignilo kar nekaj prahu. Kljub temu, da sta se razšla že pred desetimi leti, pa več kot očitno še vedno ostajata zelo dobra prijatelja. 

Gibčna Tina Gorenjak dokazala, da je še vedno prava mačka

Mitja je Tini namenil posvetilo v odjavni špici svojega največjega hita Pisma Svetemu Nikolaju, s katerim ni osvojil zgolj poljskih in slovenskih gledalcev, ampak si je zagotovil tudi širšo mednarodno prepoznavnost. Nekdanji parček pa se potrudi, da tudi redke proste trenutke in dneve, ko Mitja svoj čas preživi v Sloveniji, izkoristi za druženje. Tina tako Mitjo podpira pri vseh njegovih projektih. Večkrat pa objavi tudi dokaz njunega prijateljstva. 

Znana manekenka zaradi Slovenca ob svoje lase

Nič drugače pa ni tudi tokrat. Tako Tina, ki za Planet TV snema serijo Dragi sosedje, kot tudi Mitja sta se namreč udeležila svečane premiere nove serije Sence nad Balkanom. Gre za srbsko dramo, v kateri je zaigral tudi slovenski igralec Sebastian Cavazza, za glasbo pa je tokrat poskrbel kar Magnifico. Čeprav je na premieri nastalo kar nekaj skupnih fotografij, na katerih je videti, da je nekdanji par res še vedno v odličnih odnosih, pa igralka in režiser nista bila edina zvezdniška obraza na premieri. Poleg igralcev in ustvarjalcev serije so si premiero ogledali tudi: Tanja Ribič in Branko Đurić, Valentina Plaskan, Mario Ćulibrk in Jernej Kogovšek iz serije Dragi sosedje, Matjaž Javšnik, Jonas Žnidaršič z ženo Alenko in številni drugi. 

foto: PLANET TV

foto: PLANET TV

prejšnji članek
Zapeljiva slovenska pevka zopet pobegnila daleč stran
Svet slavnih
Zapeljiva slovenska pevka zopet pobegnila daleč stran
naslednji članek
Zvezdana Mlakar: Bom zmogla?
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar: Bom zmogla?