zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tof in Maja Prašnikar sredi zimske idile

5. 1. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
Maja in Tof

Maja Prašnikar in Tof preživita skupaj veliko časa. foto: Žiga Ostaševski

Tone Fornezzi - Tof in Maja Prašnikar sta v zadnjem času nerazdružljiva. Zimsko idilo sta izkoristila za učne urice teka na smučeh, ki še vedno velja za 83-letnikov ljubi šport.

Lepa pevka Maja Prašnikar se je v teh dneh mudila v Kranjski gori, kjer se je prvič preizkusila v teku na smučeh. Prve korake je osvojila s pomočjo izvrstnega učitelja, legendarnega Tofa, ki je znan tudi kot navdušen tekač na smučeh.

Tof med poučevanjem osnov teka na smučeh. foto: Žiga Ostaševski

Kot nam je zaupala Maja, se s Tofom pogosto družita, saj skupaj tudi poslovno sodelujeta in ravno v tem obdobju pripravljata nove projekte. ''V zadnjem času sva res kar nerazdružljiva in sva res super team. Tofa močno občudujem, pri svojih letih je še vedno športno zelo aktiven. Že dalj časa me je nagovarjal, da naj poskusim njemu zelo ljubi šport - tek na smučeh in moram priznati, da sem navdušena,'' veselo pojasni in nadaljuje, da je zadovoljna z osvojenim znanjem. ''Pokazal mi je osnove in glede na to, da sem začetnica, mi je šlo super. Imam res top učitelja in že se dogovarjava za naslednji trening v Kranjski Gori, kjer Tof preživi tudi veliko vikendov.''

foto: Žiga Ostaševski

prejšnji članek
Poglejte, kako je Sabina doma zacvetela!
Svet slavnih
Poglejte, kako je Sabina doma zacvetela!
naslednji članek
Tako miga Jasna Kuljaj
Zdravje
Tako miga Jasna Kuljaj
#obraziavenija
obraziavenija