zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Čudaška spletna zvezda osvojila jackpot

5. 1. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
Melissa Ede je v novo leto zakorakala bogatejša za štiri milijone funtov. 57-letna britanska transseksualka, ki je na spletu zaslovela z nekoliko nenavadnimi video vsebinami, glasno oznanja veselje ob srečnem dogodku.

Melissa Ede je osvojila 4 milijone funtov. foto: Profimedia

Transseksualka Melissa Ede ni popolna neznanka, v svojem kotičku spletnega sveta pravzaprav velja za svojevrstno zvezdo. Na družabnem omrežju jo spremlja več kot 84.000 sledilcev, ki jih razveseljuje z, recimo temu, zabavnimi video vsebinami. In kaj zanimivega počne? 57 - letnica poje in pleše v svoji kuhinji, odeta v najrazličnejše oprave, pri čemer pogosto kaže veliko gole kože. Čeprav mnogi menijo, da so posnetki voznice taksija neokusni, slednja vztrajno nadaljuje z ustvarjanjem video vsebin, v katerih neizmerno uživa. Nedavno je storila celo korak več in se prijavila na britanski šov talentov. ''Ljudje mislijo, da je čudna Lady Gaga. Samo počakajte, da vidite mene,'' se smeji Britanka.

Srečka ji je spremenila življenje

Ko je kupila srečko, se Melissi niti sanjalo ni, da ji bo le ta popolnoma spremenila življenje. Ob novici, da je prav ona osvojila 4 milijone funtov, je nemudoma podala odpoved v taksi službi, kjer je opravljala 16 urni delavnik celih 25 let. Bila je tako siromašna, da je lahko v najtežjih dneh zaužila le pest kosmičev. Zaradi nesprejemanja njene drugačnosti, so jo tudi večkrat fizično napadli. ''Ljudje so me skušali prepričati, da ne bom nikoli srečna, da ne bom nikoli zaživela kot uspešna ženska. Zdaj je čas, da jim dokažem nasprotno. Zdaj je čas za maščevanje,'' je za častnik Mirror povedala Melissa, ki prav dobro ve, kako bo porabila del osvojenega premoženja.

Srečka ji je spremenila življenje. foto: Profimedia

Za začetek bo sebi, svoji zaročenki in njenim petim otrokom omogočila dostojno življenje. Kupila bo hišo, s šestimi spalnicami in bazenom, svoji zaročenki, ki jo je vseskozi podpirala pri njeni drugačnosti, pa bo poklonila Mercedes v vrednosti 47.000 funtov. Nagraditi želi tudi svojih 26 podpornikov, ki so ji pred časom pomagali zbrati denar za popravilo zob.

A ko beseda nanese na njeno prvo družino, Melissa nastopi precej bolj ostro. Odločno pove, da svojim otrokom in ostalim družinskim članom ne namerava nameniti niti funta. Domači so jo namreč zapustili, ko se je odločila, da postane ženska.

''Sem kar v težkem položaju. Vem, da bi morali imeti otroke brezpogojno radi, a kaj, ko so me brezbrižno odrezali iz svojega življenja. Zakaj bi sedaj, ko imam denar, ponovno navezali stike? Tega niso storili niti enkrat v 14 letih, čeprav bi se lahko kadarkoli vrnili k meni. Še vedno jih imam rada, ne želim pa gledati lažne ljubezni, nikoli niso bili namreč ob meni, ko mi je bilo težko,'' je povedala Britanka.

prejšnji članek
Marko Potrč: Zato dekleta obožujejo svoje očete
Svet slavnih
Marko Potrč: Zato dekleta obožujejo svoje očete
naslednji članek
Zapeljiva slovenska pevka zopet pobegnila daleč stran
Svet slavnih
Zapeljiva slovenska pevka zopet pobegnila daleč stran