Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Khloe Kardashian končno odkrito o svoji nosečnosti

7. 1. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
Khloe Kardashian

Khloe Kardashian foto: Profimedia

Nosečnost je skrivala skoraj 6 mesecev, zdaj pa o njej govori brez zadržkov in skrivnosti.

Čeprav se je kar nekaj časa namigovalo, da je Khloe Kardashian noseča, je le-ta konec decembra končno potrdila težko pričakovano novico. Zvezdnica je v veselem pričakovanju že 6 mesecev in bo postala mamica konec meseca marca oziroma v začetku aprila. Očitno pa je začetek leta 2018 tudi čas za njeno vrnitev. 

Khloe se namreč kot po tekočem traku udeležuje gostovanj v različnih pogovornih oddajah, kjer seveda razkriva tudi podrobnosti svoje nosečnosti. Tako je Ellen DeGeneres razkrila, da še ne nosi nosečniških oblačil in da še ne ve, katerega spola je njen otrok. Si pa le-to želi izvedeti, saj je mnenja, da je v celotnem pričakovanju že tako preveč presenečenj. Izbrano ima tudi ime za otroka, če bo le-ta fantek. Ime bo dobil kar po svojemu očetu, košarkarju Tristanu Thompsonu. Ime mu bo torej Tristan Thompson mlajši. Imena za deklico še nima izbranega, se bo pa ime zagotovo začelo na črko K ali T. Razkrila je tudi to, da se njen partner v času nosečnosti odlično obnaša in da jo v vsem podpira. "Zelo je zaščitniški in vse skupaj je kar neverjetno."

Khloe Kardashian in Tristan Thompson foto: Profimedia

Gostovala pa je tudi pri voditelju Jimmyju Kimmelu, kjer je razkrila, da je za nosečnost prvi izvedel Tristan, nato je bila na vrsti njena pomočnica, družinski člani pa so na njo morali čakati kar nekaj tednov, ker sta jim želela povedati skupaj. Hkrati pa je razkrila, da je produkcija resničnostnega šova to vedela preden je novico izvedela družina. "Kourtney mi veliko svetuje, ampak ne vem, če želim vse upoštevati. Ona želi, da je vse po njeno. Naprimer, da otroci ne smejo imeti plastičnih igrač," je razkrila Khloe in izpostavila, da se zaradi njenih nasvetov v zadnjem času veliko prepirata. 

Khloe bo rodila v Clevelandu, saj Tristan igra za košarkarski klub Cleveland Cavaliers in si želi, da bi bil on zraven, hkrati pa želi, da bi ji družbo delale tudi sestre in mati. 

Več o njenih razkritjih pa si lahko ogledate spodaj: 

prejšnji članek
Vanesa Mesarec žalostna in razočarana
Svet slavnih
Vanesa Mesarec žalostna in razočarana
naslednji članek
Srčni Goran Dragić dečku izpolnil veliko željo
Svet slavnih
Srčni Goran Dragić dečku izpolnil veliko željo