stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brad Pitt za zmenek s Khaleesi ponudil 120.000 dolarjev!

8. 1. 2018; 08.30
Avtor: V. M.
Brad Pitt se je udeležil dobrodelne večerje, tekom katere se je potegoval za 'zmenek' s slavno mamo zmajev, Daenerys Targaryen. Žal se mu je lepa Emilia izmuznila iz rok …

Sean Penn foto: Reuters

Pod taktirko igralca Seana Penna se je osmo leto zapored odvila tradicionalna dobrodelna dražba za pomoč Haitiju, ki se je vsako leto udeleži zveneče število slavnih zvezdniških imen. Gostje večera so morali za udeležbo dražbe z večerjo odšteti vrtoglavih 15.000 dolarjev, nato pa so se lahko potegovali še za pestro paleto raznolikih ponudb, ki pa ni zajemala zgolj mamljivih artiklov. Celoten izkupiček dražbe je znašal tri milijone dolarjev, Pennova organizacija J/P Haitian Relief pa ga je v celoti namenila prebivalcem, ki jih je leta 2010 prizadel uničujoči potres.

Med slavnimi imeni se je tekom večera odvila pestra bitka za želene ponudbe, častni gost in veliki dobrotnik Leonardo Dicaprio se je denimo v globini denarnice pomeril z igralko Emilio Clark, Arnold Schwarzenegger pa z Bradom Pittom, ki je ostal brez želene slike.

Najmanj privlačna brada – na Bradu. foto: Profimedia

To pa ni bila Bradova edina neuresničena želja. Zanimivost večera je bil vsekakor zmenek s slavno Daenerys Targaryen oz. igralko planetarno priljubljene serije Igra prestolov Emilio Clarke. Ponudba je zajemala ogled Igre prestolov v njeni družbi, za kar se je Brad potegoval na vse pretege. Za zmenek je sprva nameraval odšteti 80. tisoč dolarjev, nato pa je ponudbo zvišal na kar 120 tisoč dolarjev. Žal neuspešno, saj je neznanec ponudil 40. tisočakov več.

Čeprav se mu je Khaleesi izmuznila, pa Pitt dražbe ni zapustil praznih rok. Za 40 tisoč dolarjev si je namreč prislužil vstopnico za druženje s košarkarji ekipe San Antonio Spurs. Slednje nemara ne bo tako sladko, kot bi bil klepet s svetovno priljubljeno lepotico.

Emilia Clarke je bila okronana za najlepšo žensko na svetu.

Emilia Clarke je bila okronana za najlepšo žensko na svetu. foto: Facebook

prejšnji članek
Znana slovenska igralka odločno, da bo raka premagala
Svet slavnih
Znana slovenska igralka odločno, da bo raka premagala
naslednji članek
Alenka Košir dokazala, da je lepota v družini
Svet slavnih
Alenka Košir dokazala, da je lepota v družini