franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dekle volkodlak: Po poroki si je obrila obraz

8. 1. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
Supatra Sasuphan

Supatra Sasuphan trpi za redko kromosomsko okvaro, imenovano Ambrasov sindrom. foto: Profimedia

Najbolj poraščeno dekle na svetu javnosti sporoča, da je srečna in zaljubljena. Našla je namreč ljubezen svojega življenja, se poročila in si prvič obrila obraz.

Mladenka na fotografiji je Tajka Supatra Sasuphan, ki jo svet pozna pod vzdevkom dekle volkodlak. 17 – letnica, ki se je pred leti vpisala v Guinessovo knjigo rekordov kot najbolj poraščeno dekle na svetu, trpi za redko kromosomsko okvaro, imenovano Ambrasov sindrom.

Supatri lasje in dlake na obrazu zelo hitro rastejo, zato so jih morali zelo pogosto striči. Pomagati so ji skušali z laserskim odstranjevanjem dlak, a ni nič pomagalo, vedno so namreč zrasle nazaj. Poraščenost je seveda močno zaznamovala njeno življenje, a je s časoma sprejela svojo drugačnost. Kot pravi, ji je pri tem pomagalo tudi to, da se je javno izpostavila, saj je tako postala bolj samozavestna in priljubljena.

Supatra danes živi življenje, o katerem je lahko poprej zgolj sanjala. Navkljub poraščenosti je namreč spoznala fanta, ki je v njej videl več kot kosmato podobo. Mladi par se je nedavno poročil, Supatra pa je ob tem sprejela tudi odločitev, da si odslej redno brije obraz. Kako je videti neporaščena, je z veseljem pokazala tudi svetu ter na družabnem omrežju delila svojo srečo in ljubezen, ki jo sprejema natanko takšno, kot je. Ob eni izmed fotografij, na kateri še poraščena objema svojega mladega moža, je zapisala. ''Ti nisi le moja prva ljubezen. Ti si ljubezen mojega življenja.''

prejšnji članek
Lepa Brena: Sem samo gospodinja
Svet slavnih
Lepa Brena: Sem samo gospodinja
naslednji članek
Saša Pavlin Stošić: Enkrat pri enem, drugič pri drugem
Svet slavnih
Saša Pavlin Stošić: Enkrat pri enem, drugič pri drugem