GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mojca razkrila resnico o šovu

8. 1. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
mojca3

foto: Planet TV

Po 13 tednih je šov The Biggest Loser Slovenija zapustila Mojca. To je njena plat zgodbe …

Mojca je bila utrujena in vidno naveličana življenja pod žarometi. foto: Planet TV

Vsaka zgodba ima dve plati, zlasti, če poznamo zgolj tisto, kar je bilo prikazano na malih ekranih. Mojca poudarja, da gledalci pravzaprav sploh ne vedo, kaj se je v resnici dogajalo v hiši. Sostanovalci so bili namreč izpostavljeni psihičnim pritiskom, ki so jo proti koncu tako močno izčrpali, da si je želela le še domov, v objem svojih domačih. Glede tega, kaj si zaradi videnega mislijo o njej gledalci, se ne obremenjuje. ''Najlažje je iz sedežne pametovati. Jaz se sploh ne obremenjujem z ljudmi, ki ne vedo, kako je bilo v resnici,'' je v zadnjem intervjuju povedala vidno utrujena Mojca in poudarila, da so vsi vseskozi pazili na prehrano in trenirali še več, kot je bilo potrebno.

Tudi glede trenerke Nataše se ni več trudila olepševati besed. Iskreno je povedala, da si treningov z njo ne želi več, veliko bolj blizu ji je namreč Janov umirjen način dela, tako da bo tudi v bodoče trenirala pod njegovo taktirko. ''Vsi so raje šli k Janu kot pa k Nataši. Vsi so rekli, da so živčni, ko gredo k njej, saj je čisto drugačna energija. Nihče ni šel rad k Nataši. Ne bom edina, ki tako pravi, če bodo priznali, bodo, če ne, pa ne … jaz pač povem, kar mislim.''

Mojca ob vstopu v šov. Njena teža je znašala 119,7 kg. Danes je lažja za 16,20 kg. foto: Planet TV

In če ste morda mislili, da se namerava Mojca vrniti k staremu življenjskemu slogu, slednja odločno napoveduje nove zastavljene cilje. Do finala namrež želi shujšati na približno 85 kilogramov. Slednje bo dosegla z ustrezno prehrano in treningi pri Janu, le za zdravstvene težave s peto bo najprej poskrbela.

Mojca torej ni obupala in morda bo na skupinskem tehtanju v finalni oddaji prav pošteno presenetila gledalce, ki ji očitajo, da se v šovu ni trudila dovolj.

foto: PLANET TV

prejšnji članek
Nives Orešnik: Naziv Miss mi je prinesel etiketo, ki je tudi negativna
Svet slavnih
Nives Orešnik: Naziv Miss mi je prinesel etiketo, ki je tudi negativna
naslednji članek
FOTO: Takšni so otroci zvezdnikov!
Svet slavnih
FOTO: Takšni so otroci zvezdnikov!