stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšen luksuz si je privoščila družina Beckham ...

9. 1. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
David in Victorija Beckham sta si skupaj z otroki privoščila izjemno luksuzne počitnice na Karibih. Praznično dopustovanje so prevesili v novo leto.

Zakonca Beckham. foto: Profimedia

Čarobni december in praznični dnevi so se končali tudi za slavno družino Beckham, ki se je iz luksuznega dopustovanja konec tedna vrnila v Miami. David in Victoria sta z otroki počitnikovala na Karibih, natančneje na karibskem otočju imenovanem Otoki Turks in Caicos, ki se ponaša z najlepšimi plažami na svetu.

Potem, ko se je slavna družina dodobra naužila rajskih počitnic, je napočil čas, da se vrnejo v domače okolje. Za seboj so pustili turkizno morje in lepe spomine ter se s privatnim letalom vrnili na letališče v Miami, od kjer so prestopili na komercialni let. David in hčerka Harper sta med množico na letališču zakorakala s širokim nasmehom, medtem ko so si preostali člani družine nadeli Victoriin znameniti okameneli izraz. Kot kaže je Davidova vedra energija privabila mimoidoče in zaposlene, ki so se s slavnim nogometašem želeli tudi slikati. Kot razkrivajo fotografije paparacev, jim je zvezdnik z veseljem ugodil. Žal vam njihovih ulovljenjih foto utrinkov ne moremo pokazati, saj so uporabo slednjih prepovedali.

prejšnji članek
Znana slovenska pevka zopet presenetila s svojim videzom
Svet slavnih
Znana slovenska pevka zopet presenetila s svojim videzom
naslednji članek
Sean Connery le še senca velike legende
Svet slavnih
Sean Connery le še senca velike legende