pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V šovu disciplina, kaj pa se dogaja doma?

9. 1. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
Indiri Ekić, ki je vstopila v šov The Biggest Loser Slovenija z najnižjo telesno težo, se izguba telesne teže odlično pozna, v 13 tednih je namreč zacvetela in postala izjemno privlačna ženska. Pa bo zmogla ohraniti linijo tudi tedaj, ko se bo vrnila med bele hodnike mariborskega UKC-ja?

Indiri se izguba telesne teže močno pozna. foto: Planet TV

Indira je lepa ženska, ne glede na številke na tehtnici. A je vendarle treba priznati, da je po izgubi 26 – tih kilogramov prišla njena lepota še bolj do izraza. V zadnjih oddajah smo videli, da je lahko svetlolaska močno disciplinirana in da je od zastavljenega cilja ne preusmerijo skušnjave. Kako pa bo v realnem življenju, ko se bo kot študentka tretjega letnika fakultete za zdravstvene vede vrnila na hodnike mariborskega UKC-ja?

Pred odhodom domov še posvet z dietičarko Katjo. foto: Planet TV

Čeprav je odločena, da nikoli več ne želi obleči starih oblačil, jo vseeno skrbi, da bi posegla po nezdravi prehrani. "Najbolj se bojim tistih avtomatov, ki jih imamo tam pri nas v UKC Maribor,'' je izrazila zaskrbljenost Indira, dietičarka Katja pa ji je brž ponudila modro rešitev. "Kaj pa, če bi imela vedno s seboj svojo malico? Ko boš šla mimo avtomata, se boš lahko opomnila, da imaš tudi ti nekaj hudo dobrega zase v torbici.''

Indiri je bila dietičarkina ideja všeč, kako se bo s skušnjavami in s hitrimi rešitvami ob napadih lakote soočala v realnem življenju, pa bo kakopak odvisno od nje same. Držimo pesti, da prav vsi tekmovalci ostanejo na dobri poti pri ohranjanju zdravega življenjskega sloga.

Indira je študentka tretjega letnika fakultete za zdravstvene vede.

Indira je študentka tretjega letnika fakultete za zdravstvene vede. foto: PLANET TV

prejšnji članek
MasterChef Slovenija: To so novi sodniki!
Resničnostni šovi
MasterChef Slovenija: To so novi sodniki!
naslednji članek
Veliki dan za princeso Charlotte
Svet slavnih
Veliki dan za princeso Charlotte