pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zac pokazal mamo, ki jo je doslej skrival ...

15. 1. 2018; 05.00
Avtor: V. M.
Ameriški igralec in pevec Zac Efron je oboževalcem predstavil svojo mamo. Na družabnem omrežju je objavil njuno skupno fotografijo, ob kateri je izrekel voščilo za njen rojstni dan in zapisal, da jo ima rad.

zac efron foto: Profimedia

Ameriški zvezdnik Zac Efron se je vrsto let trudil, da bi lahko njegovi starši navkljub njegovi veliki slavi še naprej živeli umirjeno življenje. Če je bilo le mogoče, mame, očeta in mlajšega brata ni izpostavljal v javnosti, želel jih je namreč zaščititi pred življenjem pod radovednim očesom fotografskih kamer, kjer je težko ohraniti mir in zasebnost. Slednje mu lepo uspeva, se je pa tokrat kljub temu odločil, da bo ob maminem rojstnem dnevu z oboževalci delil poseben trenutek. Na družabnem omrežju je tako objavil njuno skupno fotografijo, ob kateri je zapisal kratko voščilo.

Zackovi mami je ime Starla Baskett. Po poklicu je poslovna sekretarka, skupaj s svojim možem, Zackovim očetom Davidom Efronom, dela v elektrarni. Zack ima na otroštvo lepe spomine. Ponosen je, da je odraščal v skromni družini, ki jo je opisal tudi kot normalno in razumevajočo. Čeprav danes živi v svetu blišča in velja za enega najuspešnejših zvezdnikov, pa se z veseljem vrača v prizemljeno okolje, v objem mame in očeta, ki sta ga vseskozi spodbujala in mu omogočila, da je naredil prve korake po poti do svojih sanj.

prejšnji članek
Nekdanja prva dama pokazala postavo in navdušila Američane
Svet slavnih
Nekdanja prva dama pokazala postavo in navdušila Američane
naslednji članek
Ozadje slovenske goljufije z vinjeto
Zdravje
Ozadje slovenske goljufije z vinjeto