nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanja prva dama pokazala postavo in navdušila Američane

15. 1. 2018; 06.00
Avtor: K.M.
Michelle Obama

foto: Profimedia

Michelle Obama se je s hčerjo Malio odpravila na kratek oddih na plaže Miamija in tam navdušila s svojo podobo, ki je v času predsednikovanja njenega moža nismo bili vajeni.

53-letna nekdanja prva dama Združenih držav Amerike si je v hudi zimi, ki je zajela nekatere predele Amerike, s starejšo hčerjo privoščila 'poletni oddih' v vedno toplem Miamiju. Mati in hči sta si očitno privoščili nekaj dni samo zase, zagotovo pa sta poizkušali nadoknaditi čim več izgubljenih trenutkov, saj se družina v zadnjih mesecih, odkar je Malia pričela študirati, le poredko vidi. 

Bolj kot njuno druženje pa je navdušila Michellina podoba. Za sprehod po plaži si je namreč omislila bele bikini kopalke, ki jih je kombinirala s kratkimi in oprijetimi belimi hlačami in belo lahko srajco. Po drugi stani pa je 19-letna Malia ob materi hodila v črnih kopalkah in prevelikem puloverju s kapuco. Sicer pa se v Miami nista odpravili čisto sami, ob njiju je bilo tudi kar nekaj prijateljem. Med njimi tudi nekdanja svetovalka v Obamovi pisarni, Valerie Jarrett

foto: Profimedia

foto: Profimedia

Ženski vikend pa ni bil zgolj v znamenju peščene plaže in morja. Michelle in Malio so fotografi ujeli tudi s številnimi nakupovalnimi vrečkami, seveda pa sta si privoščili tudi okusno večerjo. 

V Miamiju nihče ni opazil Baracka Obame, kljub ženski družbi pa tam ni bilo tudi mlajše hčere para Sashe, ki se je v tem času s prijatelji zabavala v Mehiki. 

prejšnji članek
Šok: Umrla pevka priljubljene skupine The Cranberries
Svet slavnih
Šok: Umrla pevka priljubljene skupine The Cranberries
naslednji članek
Zac pokazal mamo, ki jo je doslej skrival ...
Svet slavnih
Zac pokazal mamo, ki jo je doslej skrival ...
#nasazenazenska
nasazenazenska