erika2 Odkrito.si

Slovenski športnici Srb ukradel srce

tek Svet24.si

Denar ni pogoj ne za srečo ne za blaginjo

bukovec1 Svet24.si

Novo življenje Brigite Bukovec: "Če ne bi šli, ...

zima, mraz, jutro Svet24.si

Zelo mrzlo bo: to vam svetuje zdravnica družinske...

kylie jenner 23 Najstnica.si

Takšno moč ima Kylie Jenner

AKR_9737 Njena.si

Ekskluzivno: Rok Ferengja je z njo srečen že 21 ...

benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Njena.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

Aktualov dan žena: Razkrivamo nastopajoče
| K.M.

Aktualov dan žena: Razkrivamo nastopajoče

Praznik dam bo tudi letos združil mlado in staro v največji slovenski dvorani Stožice.

Prihaja nepozabno glasbeno in scensko doživetje Aktualov dan žena 2018, ko boste 2. marca 2018 ponovno zažurali v največji slovenski dvorani Stožice. Glasbene legende bodo ogrele srca še tako zahtevnih romantičnih duš in če ste vsaj malo romantični, koncerta preprosto ne smete zamuditi!

Razkrivamo imena nastopajočih

Zapeli bomo s slovensko glasbeno skupino POP DESIGN, ki ustvarja že od leta 1985. Njihove uspešnice so postale večne in nepogrešljivi člen vsake dobre zabave.

Na letošnji Aktualov dan žena smo povabili tudi vrhunsko glasbeno zasedbo iz časov nekdanje Jugoslavije. Še vedno nastopajo na odrih po vsem svetu in še vedno so polni energije, zanosa ter noro zaljubljeni v svoje zvesto občinstvo – PARNI VALJAK.

Poskrbeli smo tudi za vse moške, ki boste pod roko pripeljali boljšo polovico, saj bo z nami tudi vse bolj priljubljena in atraktivna hrvaška pevka LANA JURČEVIĆ.

Žuranje bomo nadaljevali z glasbeno skupino SREBRNA KRILA, ki je nastala pred štiridesetimi leti, do zdaj pa nedvomno dokazala, da bo s svojo pojavo in uspešnicami živela večno.

To pa še ni vse. Da bo tudi letošnja zabava nepozabna, bo ob vrhuncu večera poskrbel hrvaški kantavtor, pevec in mojster pop uspešnic, legendarni BORIS NOVKOVIĆ.

Poleg razkritih vrhunskih glasbenih imen bodo na Aktualovem dnevu žena nastopili še skriti gosti presenečenja, v voditeljski vlogi pa vas bo vnovič zabaval en in edini Klemen Bunderla.

Vstopnice si lahko zagotovite od petka, 19. januarja 2018, od 14. ure dalje.