stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mama: Zlobni očim v resnici ljubeč moški

23. 1. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
Gledalci priljubljene turške serije Mama z gnusom spremljajo prizore, v katerih se očim Cengiz Yildiz znaša nad malo Melek. Igralec Berkay Ates ima zaradi osovraženega lika težave tudi v zasebnem življenju.

Berkay v vlogi zlobnega očima Cengiza. foto: Planet TV

Turškemu igralcu Berkayu Atesu vloga krutega očima ni pisana na kožo. Po branju scenarija je sprva vlogo zavrnil, a ga je kasneje režiser prepričal, da sprejme izziv. Čeprav ga je sodelovanje v turški nanizanki izstrelilo med zvezde, slednje ne ublaži grenkega priokusa, da ga gledalci enačijo z zlobnim likom. Slednje je še težje sprejel zaradi številnih spletnih napadov oboževalcev serije, ki zgodbo pred malimi ekrani doživljajo preveč čustveno in realistično.

Berkay Ates je gledališki in televizijski igralec, ki mu je vloga v seriji Mama postavila življenje na glavo. foto: Profimedia

A 31 – letni igralec z Cengizom resnično nima nič skupnega. Medtem ko je bil slednji žrtev sadističnega očeta, je Berakay odraščal v ljubeči družini. Kot se spominja v enem izmed intervjujev, so njegovi starši vedno govorili, da kdor ne prejema ljubezni, je ne more dajati. Sam s tem nima težav. Mu je pa precej težko, ko mora stopiti v Cengizove čevlje. Zlasti na začetku snemanj, ko se je pričel soočati s krutimi prizori, v katerih je mučil malo Melek. Eden najtežjih prizorov zanj je bil tisti, ko je Melek primoral, da se namaže z maminim rdečilom za ustnice.

Težka vloga je zaznamovala Berkayevo kariero in zasebno življenje, a igralec ob tem v ospredje potisne vzpodbudno plat sodelovanja v seriji Mama. Vloga zlobnega očima mu je poleg vsega omenjena prinesla številne izkušnje in igralsko zrelost.

Morda vas zanima tudi: Melek iz serije Mama prejela kipec za najboljšo mlado igralko.

Igralca Berkay in Beren se odlično razumeta. foto: Pictaram

prejšnji članek
Nick Vujičić zaigral na bobne
Svet slavnih
Nick Vujičić zaigral na bobne
naslednji članek
Helena Blagne delila veselo novico
Svet slavnih
Helena Blagne delila veselo novico