pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Val Kilmer: 'Rak me je spremenil'

24. 1. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
Ameriški igralec Val Kilmer zadnji dve leti bije bitko z rakom na grlu. Sprva o tem ni želel govoriti, nedavno pa je spregovoril, kako mu je bolezen spremenila življenje.

Igralec Val Kilmer se zadnji dve leti bori z rakom na grlu. foto: Profimedia

Soočenje s kruto boleznijo za Vala Kilmerja ni bilo lahko. To je tudi razlog, da je zanikal govorice o raku, družina je namreč preživljala zelo težke čase, sam pa se je še intenzivneje posvečal veri imenovani 'Christian Scientist', ki stremi k zdravljenju z molitvijo. Po njegovih besedah mu je ravno vera pomagala do boljšega počutja.

V klepetu za spletni portal The Hollywood Reporter je zvezdnik razkril, kaj se je dogajalo v obdobju, ko je izvedel za diagnozo. V pogovoru sta sodelovala tudi 22-letni sin Jack in 26-letna hčerka Mercedes. Trojica je povedala, da je bil oče v bolnišnici, ko je Mercedes utrpela hudo prometno nesrečo. Bali so se za očeta, potem pa so trepetali še za 26-letnico. ''Oba sva bila v isti bolnišnici,'' je pojasnila Mercedes, Jack pa je dodal, da je bil zelo vznemirjen in nesrečen, ko je sedel poleg njiju.

58-letnik, čigar glas je z meseci postal raskav, sapa pa kratka, pove še, da se je zaradi bolezni poglobil vase ter da dela na tem, da bi izboljšal svoje mentalno zdravje. Pojasni, da je bil na vrhuncu kariere vse preveč resen. Spominja se, da se je razburil, če ni osvojil dosežkov, kot so oskarji in druga priznanja.

''Želel bi si imeti več oskarjev, kot kdor koli. Meryl Streep se mora počuti precej dobro. Najbrž je lep občutek, ko veš, da te imajo vsi radi. Tu gre predvsem za to, da si ljubljen,'' je čustveno dodal Val, ki se danes zaveda, da je slava precenjena. ''Ko si slaven, ljudje nate gledajo drugače. Ampak v bistvu to nima nobene povezave s tem, kakšen človek si v resnici.''

prejšnji članek
Kaj se dogaja z nekdanjo 'spajsico' Geri?
Svet slavnih
Kaj se dogaja z nekdanjo 'spajsico' Geri?
naslednji članek
'Lovec na glave' dopolnil 60 let
Svet slavnih
'Lovec na glave' dopolnil 60 let