pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se dogaja z nekdanjo 'spajsico' Geri?

24. 1. 2018; 07.30
Avtor: V. M.
Paparaci so ravno v teh dneh na ulici ujeli nekdanjo spajsico Geri Horner. Čeprav je na prvi pogled morda ne bi prepoznali, naj vam razkrijemo, da živi polno življenje in je srečnejša, kot kdajkoli prej.

Zvezdnico so v torek na ulici opazili paparaci. foto: Profimedia

Že res, da ne uživa več slave in blišča, kot ga je tedaj, ko je skupaj z dekleti skupine Spice girls kraljevala na svetovnih glasbenih lestvicah, a 45-letni zvezdnici kljub temu ni dolgčas. Neizmerno namreč uživa v družinskem življenju, ki si ga je ustvarila skupaj z možem Christianom Hornejem. Parček skupaj vzgaja 12 - letno hčerko Bluebell, ki jo ima Geri iz prvega zakona in sinka Montyja, ki je ravno v teh dneh praznoval prvi rojstni dan. Družinsko življenje ji zelo godi, težave, s katerimi se je soočala v obdobju pred Christianom, pa so zgolj grenak spomin. Slavna zakonca sta v enem izmed intervjujev povedala, da si želita še enega otroka.

foto: Profimedia

A Geri ne uživa le v vlogi mame. Pevka, igralka in modna oblikovalka se ravno v teh dneh pripravlja na sodelovanje v glasbenem šovu talentov, ki konec tedna prihaja na male zaslone televizijske hiše BBC. Geri bo v šovu All Together Now sodelovala kot ena izmed sodnikov, ki bodo lahko svoj glas podelili tako, da se bodo pridružili nastopajočim na odru in zapeli skupaj z njimi.

Happy birthday to our beautiful boy Monty . We love you . @christianhornerofficial

A post shared by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on

prejšnji članek
Špela Grošelj na nevarni lokaciji pozirala v kopalkah
Svet slavnih
Špela Grošelj na nevarni lokaciji pozirala v kopalkah
naslednji članek
Val Kilmer: 'Rak me je spremenil'
Svet slavnih
Val Kilmer: 'Rak me je spremenil'