stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mama: Turško zvezdnico je slava zaznamovala

25. 1. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
Cansu Dere v vlogi Zeynep Gunes

Cansu Dere v vlogi Zeynep Gunes. foto: PLANET TV

Turška igralka Cansu Dere, ki s svojo vlogo navdušuje v seriji Mama, ni običajna zvezdnica, željna slave in blišča. Že pred leti je okusila temno plat prepoznavnosti, zaradi katere se je še bolj zaprla vase.

Cansu Dere je pred dvema desetletjema hrepenela po tem, da bi postala balerina. A namesto, da bi sledila sanjam, je baletne copate odložila v kot in zakorakala na modne brvi. Visoka lepotica je bila opažena tudi v jagodnem izboru najlepših žensk rodne dežele, leta 2000 so ji namreč podelili častitljivi naziv druge spremljevalke miss Turčije. Med tkanjem manekenske kariere je 37-letnica študirala arheologijo, ki jo poleg umetnostne zgodovine močno privlači. Žal zastavljenih ciljev ni uresničila, da ni diplomirala, jo je žalostilo predvsem zaradi staršev.

Cansu Dere foto: Profimedia

Po manekenski karieri se je preizkusila še v igralstvu, kjer je zaslovela kot igralka v telenovelah. Nesluten uspeh pa je za seboj povlekel tudi temne plati, ki jim lepa igralka ni bila kos. Cansu slava namreč ne godi, je precej zaprta ženska, z globokim pogledom na svet. Močno so jo prizadele govorice in izkoriščanje ljudi, ki so se želeli okoristiti z njeno slavo. Zaradi slednjega je pogosto jokala, z leti pa postala tako zelo nezaupljiva, da so jo pričeli označevati za domišljavo divo.

Cansu je tudi sicer zelo globoka ženska. Osrečujejo jo drobne stvari, nepotreben blišč je ne zanima. Lepa igralka ne troši denarja za nepotrebna modna oblačila, v slednjem ne vidi nobenega smisla. Veliko bliže sta je denimo meditacija in joga, zelo rada pa tudi prebira knjige in opazuje svet okoli sebe, ki ga pogosto ujame v fotografski objektiv.

Morda vas zanima tudi:

Mama: Zlobni očim v resnici ljubeč moški

Neobičajna zahteva lepotca serije Moja boš

A post shared by Cansu Dere (@cansudere) on

#tbt @dilekhanif

A post shared by Cansu Dere (@cansudere) on

prejšnji članek
Zvezdnici Igre prestolov skupaj pred oltar
Svet slavnih
Zvezdnici Igre prestolov skupaj pred oltar
naslednji članek
Kim Kardashian pokazala vse
Svet slavnih
Kim Kardashian pokazala vse