Lara Komar (43) Odkrito.si

Bo Lara Komar zapustila Trst?

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

kapsule Svet24.si

Hujšanje s temi kapsulami je lahko smrtno ...

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Screenshot from 2018-02-20 07-57-13 Njena.si

Znana Slovenka delila fotografijo novorojenčka

doris, larina izbira Njena.si

Zvezdnica Larine izbira razkrila, kdaj bo postala ...

Mojca na avdiciji: 'Razturala sem!'
| V. M.

Mojca na avdiciji: 'Razturala sem!'

Tekmovalka prve sozone šova The Biggest Loser Slovenija Mojca Fajs se je prijavila na avdicijo glasbenega tekmovalnega šova Nova zvezda Slovenije. Jo bomo spomladi ponovno spremljali na malih zaslonih?

Mojca Fajs uresničuje zastavljene cilje.

Simpatična Mojca Fajs pogumno nadaljuje z uresničevanjem zastavljenih ciljev. Slednjih po prihodu iz slavne hiše ni opustila, temveč se še intenzivneje lotila boja z odvečnimi kilogrami. Kako velik napredek je dosegla, smo lahko videli v finalni oddaji, kjer je gledalce osupnila s spremenjeno podobo. Z zdravim načinom življenja Mojca nadaljuje tudi sedaj, ko so ugasnili žarometi. ''Še naprej telovadim, delam na sebi in nadaljujem svojo pot. Zdaj imam že 83 kilogramov,'' nam veselo pove in poudari, da ji je šov The Biggest Loser Slovenija povsem spremenil življenje.

Še več, dobila je svež veter v krila, ki ji je dal upanje in vero, da lahko z močno voljo uresniči svoje sanje. Tako se je nasmejana 30-letnica lotila novega podviga in se prijavila na avdicijo glasbenega tekmovalnega šova Nova zvezda Slovenije, kjer morajo kandidati pokazati svoje pevsko znanje brez glasbene podlage. In kako se je odrezala? ''Zelo dobro. Prepričana sem, da bom sprejeta, če pa ne, pa sem vsaj pokazala voljo. Nenazadnje nimam kaj izgubiti,'' nam o svojih vtisih pove Mojca in doda, da resnično rada poje in da jo to zelo veseli. A Mojca ne bi bila Mojca, če ne bi pogovor zaključila še s smehom in veselim vzklikom: ''Razturala sem!''

In prav je tako. Tudi mi držimo pesti, da bo lahko še naprej razvijala svoj talent in ljubezen do glasbe. Srečno, Mojca!