Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Obletnico revije pokvarila epska photoshop napaka

26. 1. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
vanity2

foto: Vanity Fair

Ustvarjalci ameriške modne revije Vanity Fair si bodo 24. obletnico izdaje zapomnili po epski napaki, o kateri danes poročajo številni mediji.

Včeraj je izšla posebna izdaja modne revije Vanity Fair, katere naslovnico krasijo hollywoodski zvezdniki, s katerimi pa je, kot kaže, nekaj močno narobe. Fotografije so namreč računalniško obdelali in bili pri tem tako površni, da so dvema zvezdnicama ustvarili dve dodatni okončini.

foto: Vanity Fair

Napake ni nihče opazil, revija je šla v tisk, včeraj pa so bralci v roke že prejeli težko pričakovan izvod revije, ki je doživel svojo 'slavo' predvsem na družabnih omrežjih. Bralci so namreč opazili, da ima Oprah Winfrey na fotografiji tri roke, medtem ko se igralka Reese Witherspoon ponaša s tremi nogami. Preostalim zvezdnikom, ki so se postavili pred objektiv priznane fotografinje Annie Leibovitz, so bile dodatne okončine k sreči prihranjene.

foto: Vanity Fair

Bralci so svoje ugotovitve iz domačih naslonjačev hitro preselili na svetovni splet. Po prvih objavah na Twitterju se je tako razplamenelo norčevanje, na katerega sta se odzvali tudi Oprah in Witherspoonova. Seveda ne z godrnjanjem, zvezdnici sta se namreč komentiranju pridružili s humorno objavo …

prejšnji članek
Znana Slovenka brez otrok odpotovala daleč stran
Svet slavnih
Znana Slovenka brez otrok odpotovala daleč stran
naslednji članek
Kam je odšla Pamela Anderson?
Svet slavnih
Kam je odšla Pamela Anderson?