franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaradi obrvi so ji grozili s smrtjo!

21. 2. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
Zaradi obrvi so ji grozili s smrtjo!
Bulite v njene neukročeno poraščene obrvi? Kar privoščite si, Sophia se požvižga na mnenje drugih ljudi …

Sophio Hadjipanteli bi v poplavi lepih modelov težko spregledali. Lepotica grških korenin namreč pošteno izstopa, saj ji obraz krasijo obrvi, katerih naravna in neukročena podoba kriči po pozornosti in privablja poglede. Če bi sledila začrtanim lepotnim idealom, bi bila le še eden izmed mnogih obrazov sodobnih lepotic. A Sophia ni povprečna ženska, ker je prisluhnila sebi, danes o njej pišejo številni mediji, na Instagramu pa ima več kot 152 tisoč sledilcev. Nekateri pozdravljajo njeno pozitivno samopodobo in dejstvo, da ostaja zvesta sama sebi, drugi ji namenjajo žaljive komentarje, ob katerih se svetlolaska pogosto vpraša, zakaj se ljudje počutijo tako vsemogočne, da lahko s krutostjo zarežejo v življenja popolnih neznancev.

Tudi drugačno je lepo …

Z nadlegovanjem se je soočala že od nekdaj, zaradi česar na leta odraščanja nima lepih spominov. Odraščala je v konzervativnem okolju, kjer ljudje niso sprejemali drugačnosti, zlasti otroci so radi izražali negativna čustva, jo zafrkavali in pogosto močno prizadeli. Najtežje ji je bilo v srednji šoli, ko je bila poleg vsakodnevnega nadlegovanja občasno deležna tudi groženj s smrtjo.

A Sophia je bila že tedaj močno dekle, ki ni želelo kloniti pod pritiski množice za voljo ugajanja in sprejemanja. 21 – letnica pove, da je bila trmasta najstnica, ki se je neustrašno oklepala lastnega jaza: ''Všeč sem si takšna kot sem. Ne vem, zakaj bi morala nekaj narediti, če pa mi to ni všeč.''

prejšnji članek
Huda poškodba slovenske smučarke kriva za finančne težave
Svet slavnih
Huda poškodba slovenske smučarke kriva za finančne težave
naslednji članek
Janet Jackson s sinom kar po dežju
Svet slavnih
Janet Jackson s sinom kar po dežju