zupancic tara -foto_katja zagar (2) Odkrito.si

Bolezen Tare Zupančič zavita v skrivnost

vanga Svet24.si

Baba Vanga napovedala »gospodarja sveta« – se ...

Ant McPartlin Svet24.si

TV zvezdnik aretiran: vozil pod vplivom, ...

Matjaž Gantar Svet24.si

Umrl je Matjaž Gantar

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

jan plestenjak 4 Njena.si

Nova ljubezen Jana Plestenjaka

nika manevski Njena.si

V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene ...

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za finančne težave
| K.M.

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za finančne težave

Odrekanje je del vsakega vrhunskega športa. A poškodba lahko hitro vse skupaj obrne na glavo.

Tega se zaveda tudi Mateja, lik v novi slovenski televizijski seriji Gorske sanje, ki kmalu prihaja na Planet TV. V vlogo mlade smučarke Mateje bo tokrat stopila Vesna Ponorac, ki smo jo že spoznali v seriji Česnovi. V seriji pa se ji bodo pridružila tudi številna zveneča imena slovenskih malih ekranov. 

Foto: PLANET TV - Ženske članice družine Robnik.

Tokrat se Planet TV seli v gore. V alpskem, gorenjskem okolju se bo odvijala sodobna zgodba mlade ljubezni (Roka in Mateje), ki ji na poti stoji veliko preprek, predvsem pa vplivni družini, ki sta med seboj sprti in nasprotujeta mladi ljubezni. Na eni strani bo družina Osterc-Rebnik, ki ima že 170 let v lasti manjši hotel z gostiščem, a je ta trenutno obremenjen s krediti, ki jih je vzela babica Amalija, da bi financirala cvetočo smučarsko kariero vnukinje. Na drugi strani pa je Rokov dedek Maksimilijan Starman se je medtem pred leti preselil na Gorenjsko iz Ljubljane. Je ambiciozen poslovnež, lastnik verige trgovin, ki v vasi odpira velik, sodoben hotel in s tem postaja direktna konkurenca Amalijinemu gostišču. 

Foto: PLANET TV

Foto: PLANET TV - Gorske sanje bodo prvič na sporedu že v ponedeljek, 12. marca, ob 21.00 na Planet TV.

Mateja, prespektivna smučarka, se hudo poškoduje, zato je njena kariera začasno zaustavljena, sponzorske pogodbe pod vprašanjem. Družina je zato v težkem finančnem stanju. Katera stran bo zmagala tokrat? 

V seriji se bodo poleg Vesne in Daria Nožića Serinija, ki bo upodabljal Roka, predstavili še številni znani obrazi. Med drugim tudi Judita Zidar, Primož Vrhovec, Jure Ivanušič, Alenka Tetičkovič, Ranko Babić, Karin Komljanec, Urška Hlebec, Urška Vučak, Matjaž Javšnik in številni drugi.