Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za finančne težave

21. 2. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025

foto: PLANET TV

Odrekanje je del vsakega vrhunskega športa. A poškodba lahko hitro vse skupaj obrne na glavo.

Tega se zaveda tudi Mateja, lik v novi slovenski televizijski seriji Gorske sanje, ki kmalu prihaja na Planet TV. V vlogo mlade smučarke Mateje bo tokrat stopila Vesna Ponorac, ki smo jo že spoznali v seriji Česnovi. V seriji pa se ji bodo pridružila tudi številna zveneča imena slovenskih malih ekranov. 

Ženske članice družine Robnik. foto: PLANET TV

Tokrat se Planet TV seli v gore. V alpskem, gorenjskem okolju se bo odvijala sodobna zgodba mlade ljubezni (Roka in Mateje), ki ji na poti stoji veliko preprek, predvsem pa vplivni družini, ki sta med seboj sprti in nasprotujeta mladi ljubezni. Na eni strani bo družina Osterc-Rebnik, ki ima že 170 let v lasti manjši hotel z gostiščem, a je ta trenutno obremenjen s krediti, ki jih je vzela babica Amalija, da bi financirala cvetočo smučarsko kariero vnukinje. Na drugi strani pa je Rokov dedek Maksimilijan Starman se je medtem pred leti preselil na Gorenjsko iz Ljubljane. Je ambiciozen poslovnež, lastnik verige trgovin, ki v vasi odpira velik, sodoben hotel in s tem postaja direktna konkurenca Amalijinemu gostišču. 

foto: PLANET TV

foto: PLANET TV

Mateja, prespektivna smučarka, se hudo poškoduje, zato je njena kariera začasno zaustavljena, sponzorske pogodbe pod vprašanjem. Družina je zato v težkem finančnem stanju. Katera stran bo zmagala tokrat? 

V seriji se bodo poleg Vesne in Daria Nožića Serinija, ki bo upodabljal Roka, predstavili še številni znani obrazi. Med drugim tudi Judita Zidar, Primož Vrhovec, Jure Ivanušič, Alenka Tetičkovič, Ranko Babić, Karin Komljanec, Urška Hlebec, Urška Vučak, Matjaž Javšnik in številni drugi. 

prejšnji članek
Kylie Minogue doživela živčni zlom
Svet slavnih
Kylie Minogue doživela živčni zlom
naslednji članek
Zaradi obrvi so ji grozili s smrtjo!
Svet slavnih
Zaradi obrvi so ji grozili s smrtjo!