pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ste vedeli, da je turški George Clooney tudi pevec?

24. 2. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
erkan1

Erkan Petekkaya foto: Revija Zvezde

Spremljamo ga lahko v priljubljeni turški nadaljevanki Tuje življenje. Pa ste vedeli, da se Erkan Petekkaya odlično znajde tudi v glasbenih vodah?

To, da šarmantni igralec Erkan Petekkaya velja v domovini za turškega Georgea Clooneyja, zagotovo že veste. A talent enega najbolje plačanih turških igralcev ni le igra. Njegova druga največja strast je namreč glasba. Kot pravi sam, je odličen bobnar, a žal mu za udrihanje po ljubem inštrumentu ob natrpanem urniku in družinskem življenju ne ostane kaj prida časa.

Tudi poje zelo rad, ritem glasbe ga napolni z energijo. Kako se znajde z mikrofonom v roki, si lahko ogledate v glasbenem spotu, ki predstavlja eno izmed pesmi na albumu 12 src. Album je nastal v dobrodelne namene, kot del turške fundacije za zdravje srca.

Erkan sicer poudarja, da je po duši roker. A ne le tedaj, ko v dlaneh stiska bobnarske palice. Če ima priložnost, rad zapoje na tudi bolj udarne ritme. Nedavno je na Instagramu objavil utrinek iz generalke. Takole športno oblečenega ga skorajda ne bi prepoznali, kajne?

prejšnji članek
Saša Šavel Burkart: Razmišljanje z lastno glavo ni več dobrodošlo
Svet slavnih
Saša Šavel Burkart: Razmišljanje z lastno glavo ni več dobrodošlo
naslednji članek
Nova kariera: Ranko Babić postal serviser smuči
Svet slavnih
Nova kariera: Ranko Babić postal serviser smuči