zupancic tara -foto_katja zagar (2) Odkrito.si

Bolezen Tare Zupančič zavita v skrivnost

vanga Svet24.si

Baba Vanga napovedala »gospodarja sveta« – se ...

Ant McPartlin Svet24.si

TV zvezdnik aretiran: vozil pod vplivom, ...

Matjaž Gantar Svet24.si

Umrl je Matjaž Gantar

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

jan plestenjak 4 Njena.si

Nova ljubezen Jana Plestenjaka

nika manevski Njena.si

V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene ...

Tragično: Umrl ključni igralec serije Gorski zdravnik
| K.M.

Tragično: Umrl ključni igralec serije Gorski zdravnik

Nemški mediji poročajo o tragični smrti priljubljenega igralca.

Serija Gorski zdravnik je izgubila enega izmed svojih ključnih likov. Star 85 let je včeraj namreč umrl Siegfried Rauch, ki je upodabljal modrega in priljubljenega zdravnika Romana Melchingerja, ki je Martinu Gruberju prepustil svojo prakso, a vseeno ostal eden izmed glavnih likov serije. 

"Dragi oboževalci serije Gorski zdravnik. Danes zjutraj je do nas prišla novica, da je za posledicami padca po stopnicah umrl igralec Siegfried Rauch. Bil je eden izmed najbolj simpatičnih igralcev v Nemčiji. Poleg njegove vloge Romana v našem Gorskem zdravniku, je preživel več desetletij kot kapitan Paulsen na Ladji sanj. Počivaj v miru," so zapisali na uradni facebook strani oboževalcev serije. 

"Vedno te bomo pogrešali dragi Siegfried, Ostali smo brez besed," pa so zapisali na uradni facebook strani serije. 

Na nepričakovano smrt soigralca pa so se odzvali tudi člani ekipe priljubljene serije. Glavni igralec serije Hans Sigl, ki v seriji upodablja Martina Gruberja je na facebooku zapisal: "Tišina. Počivaj v miru prijatelj." Mark Keller (zdravnik Alexander Kahnweiler) je zapisal: "Žal mi je za to novico. Počivaj v miru dragi Siegfried." Natalie O’Hara (Susanne Dreiseitl) pa je na svojem facebook profilu preprosto zgolj spremenila naslovno fotografijo, na kateri zdaj pozira s tragično preminulim igralcem. 

Igralčeva ekipa za stika z javnostmi je sporočila zgolj to, da je za posledicami padca po stopnicah umrl v svoji hiši vasici na jugu mesta München in ne na gasilski zabavi, kot poročajo nekateri mediji. Za dejanski vzrok smrti oziroma dejanski vzrok za sam padec pa bo potrebno počakati na rezultate obdukcije. 

Počivaj v miru.