benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Poglejte maturante znanih Slovencev!

25. 5. 2018; 06.00
Avtor: Andreja Comino, Zvezde
aleks volasko

Alex Volasko in njegova nova izvoljenka Saša. foto: Revija Zvezde

Medtem ko so drugje po Sloveniji maturanti zaplesali že pred časom, se je maturantska sezona v prestolnici šele dobro začela. Med letošnjimi maturanti je tudi precej otrok znanih Slovencev.

Alex Volasko: Njegova maturantka Saša

Ko je s svojo novo izvoljenko Sašo Lešnjek stopal proti slovesno okrašeni dvorani, je Alex Volasko prekipeval od ponosa na svojo svežo in mlado ljubezen, obenem pa se je spomnil svojega maturantskega plesa, ki se je zgodil že pred leti. Njegova Saša se v razkošni večerni obleki ni počutila prav nič neudobno, saj je vajena družabnih prireditev, na katere jo Alex rad povabi. Že dan po plesu se je spet morala urediti od nog do glave, saj je svojega dragega spremljala na Žaromete. Vmes pa je našla še nekaj časa za učenje – čez nekaj tednov jo namreč čaka matura.

Starejši sin glasbenika Mihe Guština in njegove nizozemske žene Chantal je velik ponos svojih staršev. foto: Revija Zvezde

Miha Guštin - Gušti: Kris ga je prerasel

Starejši sin glasbenika Mihe Guština in njegove nizozemske žene Chantal je velik ponos svojih staršev, obenem pa jima je dobesedno zrasel čez glavo, saj je kar precej višji od svojih staršev. Po očetu je podedoval glasbeni talent. Že v osnovni šoli se je podal na glasbeno pot in se uveljavil kot kitarist skupine Joker out. Vsega vajenega glasbenika Miho preseneti le malo stvari, pred kratkim pa je Kris svojim staršem izvabil solze v oči, ko sta ga gledala plesati četvorko na maturantskem plesu.

Igor Lukšič je prekipeval od ponosa. foto: Revija Zvezde

Igor Lukšič: Ptički letijo iz gnezda

Nekdanji minister in profesor Igor Lukšič in njegova žena Marta Macedoni sta ponosna starša štirih otrok: sinov Nika, Jana in Benjamina ter hčerke Katarine. Najstarejši Nik je oktobra lani dopolnil osemnajst let. Pridno trenira košarko in obiskuje bežigrajsko gimnazijo, kjer je odličnjak. Pred kratkim je vsa družina prekipevala od ponosa, ko so na maturantskem plesu naštevali Nikove dosežke. Glede na to, da je priden učenec, so mu odprta vsa vrata na fakultete, tako doma kot v tujini.

Izvršna direktorica AmCham Slovenija s hčerko Pio. foto: Revija Zvezde

Ajša Vodnik: Najmlajša naličila najstarejšo

Izvršna direktorica AmCham Slovenija se poleg uspešne poslovne kariere lahko pohvali tudi z zglednim družinskim življenjem. Iz prvega zakona ima hčerko Pio, iz drugega pa še Živo in sina Jana. Najstarejša Pia je pred kratkim, urejena od nog do glave, zaplesala na maturantskem plesu. Vsi so pohvalili, kako lepo je bila naličena. Za to je poskrbela njena mlajša sestra Živa, ki poleg drugih stvari obvlada tudi ličenje.

prejšnji članek
Goli manekenki zopet zapeljujeta
Svet slavnih
Goli manekenki zopet zapeljujeta
naslednji članek
Zvezdniški parček še vedno zaljubljen
Svet slavnih
Zvezdniški parček še vedno zaljubljen