pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nadiya Bychkova vnovič ločena od zaročenca

1. 7. 2018; 05.00
Avtor: E. J., Zvezde
bychkova 2

Nadiya je s svojo postavo in brezhibnim plesom navdušila Britance. foto: Instagram

Lepa plesalka Nadiya Bychkova bo jeseni spet navduševala Britance.

Lepa plesalka Nadiya Bychkova se je ponovnega vabila v priljubljeni angleški šov Strictly Come Dancing oziroma po naše Zvezde plešejo strašno razveselila. V prejšnji sezoni je plesala z igralcem Davoodom Ghadamijem, žal nista zmagala, a Nadiya je postala stalnica britanskih tabloidov, ki so se razpisali o njeni preteklosti – kratkem zakonu z ruskim plesalcem Sergejem Konovalcevom, burni zvezi s plesalcem Miho Vodičarjem, njenih golih fotografijah in predvsem o tem, da bo svojemu soplesalcu Davoodu zmešala glavo.

»Sem doma in se trudim, da se me Mila in Matija ne naveličata,« pravi Nadiya Bychkova, ki se bo jeseni spet odpravila v Veliko Britanijo. foto: Instagram

»To je vse del paketa,« pravi Nadiya, ki se z mediji ne obremenjuje, saj želi svoj čas posvetiti predvsem družini: nogometašu Matiji Škarabotu in njuni dveletni hčerki Mili. »Najlepši trenutki so, ko se lahko nekam odpravim z Milo in Matijo. Takrat si res napolnim baterije, pa tudi če je to samo prijeten sprehod ali kratek izlet. Rada se družim s prijatelji, preberem kakšno dobro knjigo in seveda plešem,« pravi Nadiya, ki je bila v Londonu preteklo sezono z Milo in svojo mamo, ki je pazila na vnukinjo, medtem ko je Nadiya plesala.

prejšnji članek
Pretresljivo: Čakal sem Tiča, a ga ni bilo
Svet slavnih
Pretresljivo: Čakal sem Tiča, a ga ni bilo
naslednji članek
To je odlična dieta zoper potovalno slabost
Zdravje
To je odlična dieta zoper potovalno slabost