benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Saša Lendero razkrila, zakaj ni mogla iz trpečega razmerja

26. 2. 2019; 07.45
Avtor: K.M.
Koncert za Viljema Julijana

Nejc Jelen, Tanja Vidic Goršak, Saša Lendero foto: T.V.

Čeprav je priljubljena pevka že vrsto let srečna v objemu Mihe Hercoga, s katerim imata hčer Ario, pa njeno ljubezensko življenje ni bilo vedno tako zelo sanjsko. Preverite, kaj nam je zaupala.

Saša Lendero bo kot voditeljica sodelovala v novi sezoni šova o hujšanju, The Biggest Loser Slovenija. Ob tem se ji zdi pomembno, da ima do ljudi, ki imajo težave s hrano, razumevanje in empatijo. "Da tudi razumeš, da je zasvojenost s hrano dejansko zasvojenost in da je to ena od zelo močnih odvisnosti," nam je zaupala Saša.

Ob tem pravi, da sama zasvojenosti s hrano ni doživela, je pa doživela drugačno obliko le-te. "V življenju sem doživela odvisnost od odnosa. Čeprav je bil ta popolnoma nefunkcionalen, uničevalen, ponižujoč, slab v vseh ozirih, več kot osem let nisem mogla iz njega. Nisem zmogla iz njega," razkriva priljubljena pevka, ki je svojo uteho našla tudi v glasbi. O njem je namreč govorila v svojem hitu Ne grem na kolena, pred kratkim pa je zgodbo zlila tudi v novi pesem Ruska Richija Zlomljena, za katero je napisala besedilo. "Glasba je neke vrste čiščenje, ko neke stvari izrečeš, jim zmanjšaš težo."

prejšnji članek
Burak z ženo ujet pred bolnišnico
Svet slavnih
Burak z ženo ujet pred bolnišnico
naslednji članek
Novi Loserji v šov tudi zaradi slave
Svet slavnih
Novi Loserji v šov tudi zaradi slave
#nasazenazenska
nasazenazenska