oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Glasbenik bo dobil svoje nogometno igrišče

4. 3. 2019; 09.00
Avtor: T. J.
ed sheeran

Ed je tako velik nogometni navdušenec, da si namerava omisliti kar svoje nogometno igrišče. foto: Profimedia

Ed Sheeran se je odločil, da bo temeljito obnovil svoje razkošno domovanje v Angliji.

Na kariernem področju mu gre vse kot po maslu, njegovo premoženje ocenjujejo na slabih 100 milijonov evrov, decembra lani pa naj bi se poročil s Cherry Seaborn, svojo simpatijo iz srednje šole. Zdi se, da je angleški glasbenik, glasbeni producent in igralec Ed Sheeran dosegel vse, kar je lahko. No, do popolne sreče pa mu očitno vendarle še nekaj manjka, saj se je odločil, da bo temeljito prenovil svoje razkošno domovanje v grofiji Suffolk na vzhodu Anglije. Ed, ki slovi kot velik nogometni navdušenec, ima v načrtu tudi lastno nogometno igrišče! Da ne bo motil svojih sosedov, bo med polnočjo in sedmo uro zjutraj vladala prepoved igranja nogometa, v tem obdobju pa bodo morali biti ugasnjeni tudi žarometi. Ed, ki je pred nedavnim dopolnil 28 let, si poleg nogometnega igrišča želi še zasebno plažo z dvema ribnikoma in velikim bazenom, rastlinjak in zelenjavni vrt, saj namerava kar sam pridelovati sadje in zelenjavo. Zvezdnik pa si bo menda omislil tudi nekaj živali, med drugim kokoši, koze in ovce.   

Glasbenikovo razkošno domovanje v mestecu Framlingham v grofiji Suffolk, ki mu domačini pravijo kar Sheeranville, bo v bližnji prihodnosti še razkošnejše.

Glasbenikovo razkošno domovanje v mestecu Framlingham v grofiji Suffolk, ki mu domačini pravijo kar Sheeranville, bo v bližnji prihodnosti še razkošnejše. foto: Profimedia

prejšnji članek
Spielberg proti Netflixu
Svet slavnih
Spielberg proti Netflixu
naslednji članek
Tanja Žagar v vlogi hudičevke
Svet slavnih
Tanja Žagar v vlogi hudičevke