sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Za naziv Mister Slovenije se je potegoval tudi kmet Jan

12. 3. 2019; 10.00
Avtor: Vesna M
jan klobasa mister slovenije 2019

Jan Klobasa foto: Osebni arhiv

Simpatični Jan Klobasa se je nedavno preizkusil kot model, pred dnevi pa je prvič zakorakal tudi na modno pisto. Se mu obeta kariera v modnem svetu?

V petek se je v Kranjski Gori odvil predizbor lepotnega tekmovanja za naziv Mister Slovenije 2019. Tudi tokrat so se žiriji in publiki predstavili izklesani lepotci iz vseh koncev Slovenije, med njimi pa smo tokrat ujeli tudi znan obraz iz sveta resničnostne televizije. Med 16- imi karizmatičnimi mladeniči se je namreč sprehodil Jan Klobasa iz Kmetije 2017, ki se je nedavno že preizkusil v vlogi modela.

Radovedna narava ga je tokrat popeljala na modno pisto, kjer se je skupaj s 16-imi lepotci predstavil na odmevnem lepotnem tekmovanju projekta Mister Slovenije. Jan se sicer ne more pohvaliti z uvrstitvijo v polfinalni izbor, nam je pa vseeno vedro zaupal, da je za njim zelo zanimiva izkušnja.

"Krasno je bilo, zabavna izkušnja, tekom katere sem spoznal veliko novih ljudi, s sotekmovalci pa spletel tudi prijateljstva," nam pove in pripomni, da bo fante podpiral tudi v nadaljevanjem delu tekmovanja. In za koga bo stiskal pesti? Za Mattio Rutarja iz Kopra, izstreli kot iz stopa Jan, ki je imel na pomemben večer tudi sam veliko podporo zvestih prijateljic. Pod odrom sta namreč zanj navijali nekdanji tekmovalki šova Kmetija, Sabina Mlakar in Monika Košenina.

Za Jana sta navijali Sabina Mlakar in Monika Košenina.

Za Jana sta navijali Sabina Mlakar in Monika Košenina. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Ganljivo: Savina Atai rešila življenje
Svet slavnih
Ganljivo: Savina Atai rešila življenje
naslednji članek
David Urankar z ženo sporočil veselo novico
Svet slavnih
David Urankar z ženo sporočil veselo novico