kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan iz Kmetije se je preizkusil v vlogi modela

24. 1. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
jan klobasa

Jan Klobasa foto: Rene Senekovič

Ja Klobasa je navdušil z novo vlogo, v kateri se, kot pravi, odlično počuti …

Simpatični tekmovalec predlanske sezone resničnostnega šova Kmetija Jan Klobasa je postaven mladenič, ki se že nekaj časa spogleduje z mislijo, da bi se preizkusil v vlogi modela. Vzpodbud, da zajadra v te vode, ni manjkalo, ko pa ga je pred objektiv večkrat povabil modni fotograf Rene Senekovič, je resneje razmislil, da je morda napočil čas, da ugotovi, kako se znajde pred profesionalno kamero.

20-letnik pravi, da še vedno čaka na pravo dekle. foto: Rene Senekovič

20-letnik se je tako podal na modno fotografiranje v naravo in spoznal, da mu je poziranje pravzaprav zelo všeč. "Ni bilo tako težko, poziranje mi je namreč Rene zelo olajšal, saj me je natančno usmerjal, tako da sem le sledil njegovim napotkom. Moram reči, da mi je bilo všeč in da mi ta vloga zelo ustreza, še posebej pa sem bil navdušen, ko sem videl končne izdelke. Fotografije so res lepe, prikazujejo me v nekoliko drugačni luči,'' nam je pojasnil Jan in dodal, da bo tudi v prihodnje z veseljem sprejel morebitne ponudbe za modno fotografiranje.

"Ne morem verjeti, koliko pohval sem prejel, odziv je fantastičen, veliko ljudi me nagovarja in vzpodbuja, naj resneje razmislim o tem, da bi postal profesionalni model. No, bomo videli, kaj bo prinesel čas. Kdo ve, morda pa res prejmem kakšno zanimivo ponudbo," se smeji Jan, ki je za enkrat še vedno samski, saj tiho upa, da ga nekje čaka pravo dekle.

Poziranje mu je bilo všeč. foto: Rene Senekovič

prejšnji članek
Zvezde plešejo: Šov pred vrati, plesalka pa v tujino
Resničnostni šovi
Zvezde plešejo: Šov pred vrati, plesalka pa v tujino
naslednji članek
Tako je videti Metka Albreht v živo
Svet slavnih
Tako je videti Metka Albreht v živo
#obraziavenija
obraziavenija