pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zvezde plešejo: Šov pred vrati, plesalka pa v tujino

24. 1. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
06_Maja_Geršak

Maja Geršak foto: POP TV

Pred začetkom tretje sezone šova Zvezde plešejo je plesalka odpotovala v London.

Finalistka druge sezone šova Zvezde plešejo Maja Geršak se je odločila, da se na novo plesno dogodivščino dobro pripravi. Po navdih se je namreč odpravila prek meja, zato verjamemo, da bodo letošnje plesne točke še posebej kreativne. Plesalka si je namreč ogledala odmevno plesno tekmovanje in navdihujoč muzikal, sestala pa se je tudi z lanskoletno zmagovalko plesnega šova Strictly Come Dancing, s katero sta poklepetali, kako nadgraditi nastope z zvezdniki.

"Pretekli teden sem se na Zvezde plešejo pripravljala predvsem mentalno. Lahko bi rekla inspirativno. Pot me je odpeljala  v London, kjer se je odvijalo eno treh najpomembnejših tekmovanj v standardnih in latinsko-ameriških plesih. Po kar treh letih, ko ne tekmujem več, sem šla pozdraviti svojo plesno družino. Z veseljem povem, da smo med amaterji imeli dva slovenska para, ki sta zasedla drugo in tretje mesto," je povedala Maja za POP TV.

Nadarjena plesalka se prihajajoče sezone zelo veseli, kako čudoviti občutki jo ob tem prevzemajo, pa je razkrila prijateljem na družabnem omrežju: "Tretja sezona in tudi v tretje sem zraven. Navdušena, polna pričakovanj, radovedna, predvsem pa presrečna, da sem lahko del tako super projekta! In komaj čakam, da spoznam mojo novo zvezdico."

prejšnji članek
Ajda Smrekar pred novo vlogo v svojem življenju
Svet slavnih
Ajda Smrekar pred novo vlogo v svojem življenju
naslednji članek
Jan iz Kmetije se je preizkusil v vlogi modela
Svet slavnih
Jan iz Kmetije se je preizkusil v vlogi modela