stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Za odmevno napako ni kriva vremenarka Ajda

29. 3. 2019; 11.40
Avtor: V.M.
vremenarka ajda mlakar

Ajda Mlakar foto: Planet TV

Včeraj so na Planet TV nenamerno popestrili večerno vremensko napoved in od srca nasmejala gledalce. V nadaljevanju razkrivamo, kaj se je pravzaprav zgodilo in kaj na vse skupaj poreče vremenarka Ajda Mlakar.

O simpatični vremenarki Ajdi Mlakar se vse od minulega večera veliko govori. Zaradi sodelavčeve napake se je namreč znašla v nekoliko večji pozornosti, kot bi si želela, saj se je na malih ekranih zavrtela vaja vremenske napovedi. Čeprav so bili gledalci sprva nad videnim sila presenečeni, se je na podlagi številnih spletnih odzivov izkazalo, da je Ajda s kletvicami in ljubkim narečjem poskrbela za obilo dobre volje in smeha.

»Sinoči se je zaradi nepozornosti enega od sodelavcev zgodila zelo neljuba napaka, ko smo v eter namesto prave vremenske napovedi spustili vajo, v kateri voditeljica Ajda Mlakar uporabi nekaj neprimernih besed. Gre za nedopusten dogodek, ki ga obžalujemo. Še posebno pa obžalujemo, da je tarča kritik naša Ajda Mlakar, ki je srce naše redakcije in si obsojanja zagotovo ne zasluži. Zato se za napako iskreno opravičujemo ne le gledalcem, ampak tudi Ajdi Mlakar,« so pojasnili na Planet TV.

Ajda Mlakar foto: Osebni arhiv

Kaj pa na vse skupaj poreče Ajda? Kot nam je pojasnila, jo zelo preseneča, da so se gledalci pozitivno odzvali, v uradni izjavi za javnost pa je večerno objavo komentirala takole …

»Snemanje vremenske napovedi me zelo veseli, snemanje poteka v sproščenem vzdušju sodelavcev in temu primerni so tudi naši odzivi na neposrečene vaje. Vaja je v javnost zašla po pomoti in osvetlila tudi mojo čustveno reakcijo na napako pri podajanju besedila, ki je bila namenjena zgolj meni in najožjim sodelavcem. Opravičujem se vsem, ki jih je izbor mojih besed, ki nikakor niso bile namenjene javnosti, prizadel. Naj pa še dodam, da so študije v preteklosti pokazale, da imajo ljudje, ki preklinjajo, boljši smisel za humor in višji IQ. S smislom za humor ob prihajajočem 1. aprilu smo na Planet TV tokrat malce pohiteli,« je hudomušno zaključila voditeljica.

prejšnji članek
Kako preprečiti širjenje mozoljev
Moda&Lepota
Kako preprečiti širjenje mozoljev
naslednji članek
Imata žena in hči Jerneja Damjan telepatske sposobnosti
Svet slavnih
Imata žena in hči Jerneja Damjan telepatske sposobnosti