cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To so slovenski športniki, ki so ljubezen našli v tujini

2. 5. 2019; 09.00
Avtor: K.M.
Andrej Škufca in Melinda Škufca Törökgyörgy

Andrej Škufca z ženo Melindo. foto: Miro Majcen

Med vsemi obveznostmi in tekmovanju v tujini je pričakovano, da so nekateri vrhunski športniki v zvezi s tujimi kolegi ali strokovnjaki. Preverite, kateri.

Ljubezen velikokrat izbere drugačna pota, kar so v Sloveniji že večkrat dokazali številni zvezdniki. Nič drugačni pa niso naši športniki, ki večino leta preživijo v tujini. Zato ni presenetljivo, da so se številni med njimi tam tudi zaljubili. Nekateri so svojo ljubezen našli med grajenjem svoje kariere v tuji državi, spet drugi pa so se zaljubili v tuje športne kolege ali strokovnjake. 

Kljub temu, da so med ljubezenskimi zgodbami športnikov tudi manj srečne, vam danes predstavljamo nekaj tistih, ki dokazujejo, da je ljubezen tudi zelo lepa.

Med njimi so tako Andrej Škufca, plesalec Peter Mankoč in nekdanja tekačica na smučeh Petra Majdič. Več zaljubljencev pa najdete v fotogaleriji: 

Tina Maze in Italijan Andrea Massi sta morala skozi njeno kariero velikokrat zatirati čustva. Sedaj iz smučanja odhajata kot par, prihodnost pa je odvisna od njiju.

Tina Maze in Italijan Andrea Massi sta morala skozi njeno kariero velikokrat zatirati čustva. Sedaj iz smučanja odhajata kot par, prihodnost pa je odvisna od njiju. foto: Grega Wernig /M24

Plavalca Peter Mankoč in Estonka Triin Aljand sta skupaj že od leta 2005, kar sta v letu 2013 okronala s poroko in hčerko Brino. Družina se je po letih preživetih v Estoniji zdaj vrnila v Slovenijo.

Plavalca Peter Mankoč in Estonka Triin Aljand sta skupaj že od leta 2005, kar sta v letu 2013 okronala s poroko in hčerko Brino. Družina se je po letih preživetih v Estoniji zdaj vrnila v Slovenijo. foto: Mediaspeed

Slovenska tekačica na smučeh Katja Višnar je že nekaj let v razmerju z norveškim tekačem na smučeh in olimpijskim prvakom, Olaem Vigenom Hattestadom. Skupaj imata sina Ludviga.

Slovenska tekačica na smučeh Katja Višnar je že nekaj let v razmerju z norveškim tekačem na smučeh in olimpijskim prvakom, Olaem Vigenom Hattestadom. Skupaj imata sina Ludviga. foto: Nikola Miljkovic/M24

Petra Majdič je dolgo zanikala, da je v ljubezenskim razmerjem s svojim trenerjem, Slovakom Ivanom Hudacom. Danes imata skupaj že dve deklici.

Petra Majdič je dolgo zanikala, da je v ljubezenskim razmerjem s svojim trenerjem, Slovakom Ivanom Hudacom. Danes imata skupaj že dve deklici. foto: Arsen Perić/M24

Jadralec Vasilij Žbogar se je pred 11 leti na prvi pogled zaljubil v Splitčanko Majo. Kljub temu, da sta se leta 2012 za kratek čas razšla, sta zdaj poročena in pričakujeta drugega otroka.

Jadralec Vasilij Žbogar se je pred 11 leti na prvi pogled zaljubil v Splitčanko Majo. Kljub temu, da sta se leta 2012 za kratek čas razšla, sta zdaj poročena in pričakujeta drugega otroka. foto: Profimedia

Košarkarja Jaka Lakovič in Španka Helena Boada sta se spoznala v Španiji. V lanskem letu sta se poročila, pred štirimi meseci pa sta ju razveselila tudi dvojčka.

Košarkarja Jaka Lakovič in Španka Helena Boada sta se spoznala v Španiji. V lanskem letu sta se poročila, pred štirimi meseci pa sta ju razveselila tudi dvojčka. foto: Arsen Perić/M24

Sani Bečirović je že 11 let poročen z Italijanko Simono Rubini, s katero ima tudi 2 otroka. Pravita, da je bila ljubezen na prvi pogled.

Sani Bečirović je že 11 let poročen z Italijanko Simono Rubini, s katero ima tudi 2 otroka. Pravita, da je bila ljubezen na prvi pogled. foto: Mediaspeed

Slovenski atlet Matija Šestak se je poročil s srbsko atletinjo Marijo Martinović, danes Šestak, ki je kasneje zastopala Slovenijo. Skupaj imata dve hčeri.

Slovenski atlet Matija Šestak se je poročil s srbsko atletinjo Marijo Martinović, danes Šestak, ki je kasneje zastopala Slovenijo. Skupaj imata dve hčeri. foto: Arsen Perić/M24

Ilka ljubi Švicarja Benija Mattija.

Ilka ljubi Švicarja Benija Mattija. foto: Grega Wernig

prejšnji članek
Uspeh kariere Nike Kljun?
Svet slavnih
Uspeh kariere Nike Kljun?
naslednji članek
Veste, koliko let Jadranka v resnici šteje?
Resničnostni šovi
Veste, koliko let Jadranka v resnici šteje?