benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se plete med Jennifer Aniston in njenim nekdanjim možem?!

29. 11. 2019; 05.00
Avtor: T. J.
justin theroux

Jennifer Aniston in Justin Theroux foto: Profimedia

Justin Theroux je v četrtek, 28. novembra, na Instagramu objavil fotografijo, na kateri je srečen in nasmejan v družbi svoje nekdanje žene Jennifer Aniston.

Petdesetletna igralka, filmska producentka in poslovna ženska Jennifer Aniston in njen nekdanji mož, 48-letni igralec in filmski ustvarjalec Justin Theroux, sta skupaj preživela zahvalni dan! Res pa je, da nista slavila sama, ampak v družbi več prijateljev, med katerimi so bili  Jenniferina najboljša prijateljica, 55-letna igralka Courteney Cox, 50-letni igralec Jason Bateman, 49-letni igralec in komik Will Arnett ter 52-letni televizijski voditelj Jimmy Kimmel. »Zelo, zelo hvaležen za te prijatelje in to noč,« je Justin napisal ob skupinskem selfiju, na katerem je poziral ob Jennifer in se zadovoljno smehljal. Jennifer na svojem profilu na Instagramu sicer ni objavila fotografije z Justinom, je pa objavila fotografijo, na kateri je ponosno pokazala, da je svojim prijateljem, ki so se zbrali v njeni hiši, za dan prijateljev oziroma 'Friendsgiving' (gre za besedno igro, saj Američani zahvalnemu dnevu pravijo Thanksgiving, op. a.)  spekla mehiške enčilade.

Jennifer in Justin sta zahvalni dan praznovala v družbi številnih prijateljev. foto: Instagram

Jennifer in Justin, ki sta se zaljubila maja 2011, poročila pa avgusta 2015, sta se razšla ob koncu leta 2017. »Sva najboljša prijatelja, ki sta se odločila, da se kot par ločita, a se veselita nadaljevanja svojega čudovitega prijateljstva,« sta ob ločitvi sporočila javnosti. Sta zvezdnika resnično le prijatelja ali pa sta se morda ponovno zbližala v romantičnem smislu? To bo pokazal čas. Je pa dejstvo, da sta trenutno oba samska …

prejšnji članek
Severina sinu namenila čustven zapis
Svet slavnih
Severina sinu namenila čustven zapis
naslednji članek
Kakšni so trendi letošnje praznične dekoracije?
Moda&Lepota
Kakšni so trendi letošnje praznične dekoracije?