Šolta
Svet24.si

Foto: Na priljubljenem hrvaškem otoku z dodatnimi kamerami nad obiskovalce

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lili Žagar je zaradi tega izjemno hvaležna

7. 1. 2020; 06.00
Avtor: K.M.
lili žagar

Lili Žagar foto: PLANET TV

"Bili so vzponi in bili so padci. Bilo je čudovito in bilo je tudi izredno težko. Sem pa v tem času dozorela," je na družbenem omrežju zapisala nekdanja voditeljica.

Lili Žagar je na svojem Instagram profilu naredila pregled zadnjega desetletja in izpostavila, da je za zadnjih deset let izjemno hvaležna. "Rodila sem 2 čudovita otroka, z Markom Potrčem zgradila hiško, se trikrat selila, zamenjala 2 televizijski hiši, odvodila sedem tv projektov, popolnoma zamenjala kariero, sprejela 10 novoletnih zaobljub, ki se jih nikoli nisem držala, spoznala nekaj izjemnih ljudi, naivno spoznala tudi, da so nekateri ljudje strašljivo zlobni in škodoželjni, prebrodila hudo bolezen moje ljube osebe, se veliko smejala in tudi jokala," je zapisala na družbenem omrežju. Ob tem je izpostavila, da jo je vse to oblikovalo v osebo, kakršna je danes. " ... bolj pogumna, bolj odločna, bolj razumevajoča in manj obremenjena s stvarmi, na katere nimam nikakršnega vpliva. Trudim se delati dobro."

Ob tem pa si za naslednje obdobje želi, da se ne bi nikoli nehala učiti, da bo še naprej prijazna do sebe in drugih in da se ne bo ustrašila niti izzivov niti padcev. 

prejšnji članek
Severina: Sta najboljša na svetu
Svet slavnih
Severina: Sta najboljša na svetu
naslednji članek
Z zlatim globusom jo je zadela v glavo
Svet slavnih
Z zlatim globusom jo je zadela v glavo