benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pred leti je navduševala v najstniški skupini, zdaj se vrača

7. 2. 2020; 01.08
Avtor: K.M.
Bianca

Bianca foto: Profimedia

Bianca se je slovenski javnosti prvič predstavila pred osmimi leti v oddaji X-Factor, kjer je postala del skupine S.W.A.G., zdaj si spet utira pot na slovensko glasbeno sceno.

Od X-Factorja, kjer se je s skupino S.W.A.G. uvrstila v polfinale, do Cirkus klub rezidence s projektom KLEEN Live, se je Bianca v sodelovanju z Grammy nominiranim, Multi-Platinum in Billboard Hot Top 100 producentom (Costi Ionită) širši javnosti pred nekaj meseci predstavila s prvim solo singlom "Mava", ki je do danes dosegel več kot četrt miljona ogledov.



Tokrat se Bianca Sloveniji ponovno predstavlja z drugim singlom z naslovom "Kaj pol". Pesem je napisala skupaj s svojim producentom Klemnom Zupančičem (KLEEN), ki se je nedavno vrnil iz Amerike, kjer je svoje produkcijsko znanje nadgrajeval v dobro poznani glasbeni akademiji Cre8 v Los Angelesu. Pri projektu sta sodelovala tudi s producentom iz New Yorka, saj kot pravita, je sodelovanje z različnimi glasbeniki ključno pri ustvarjanju dobre glasbe.

Bianca je za svoj nov single skupaj z ekipo Primate posnela tudi videospot, ki je na YouTube kanalu že v prvem mesecu dosegel dobrih 80.000 ogledov. 

Čeprav je od izdaje singla minil šele slab mesec, ima perspektivna pevka, ki svojo glasbo opisuje kot trendy pop/trap s pridihom 2000-ih, že velike načrte za leto 2020. Svoj čas in energijo s producentom usmerjata v prvi krajši album (EP), katerega pesmi bodo v angleškem jeziku.
Kot pravi sama, se je že večkrat znašla v situaciji, kjer je imela priložnost svojo glasbo pokazati velikim, svetovno znanim imenom tuje, predvsem ameriške glasbene scene, zato meni, da je čas, da prične glasbo ustvarjati v angleščini ter tako poskrbi, da ne zamudi še kakšne velike priložnosti za prodor v tujino.

prejšnji članek
Bo deklica ali deček?
Zdravje
Bo deklica ali deček?
naslednji članek
Popolno nanašanje tekočega pudra s čopičem
Moda&Lepota
Popolno nanašanje tekočega pudra s čopičem
#nasazenazenska
nasazenazenska