Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lukova Anamaria presenetila s svojo potezo

11. 2. 2020; 12.00
Avtor: K.M.
luka doncic bejba

Luka Dončič in Anamaria Goltes foto: Osebni arhiv

Simpatična svetlolaska se bo od zdaj naprej ukvarjala s tem. Presenečeni?

21-letna slovenska manekenka in model Anamaria Goltes, ki se je skupaj z izbrancem, košarkarjem Luko Dončićem preselila v Združene države Amerike, na drugi strani luže ne počiva. V zadnjem obdobju je s svojo aktivnostjo na družbenih omrežjih in verjetno tudi zaradi splošne Lukove priljubljenosti, pridobila več kot 84 tisoč sledilcev na Instagramu, ki prihajajo iz vseh koncev sveta. Zato niti ni presenetljivo, da se je odločila za novo poslovno pot. 

Svetlolaska si je na družbenem omrežju številne sledilce pridobila tudi zaradi svoje aktivnosti na področju zdravega načina življenja, vadbe in prehrane, ravno v to smer pa bo očitno usmerjena tudi njena kariera. Med zadnjim obiskom v Sloveniji, kjer redno obiskuje svoje prijatelje, družinske člane in kamor se vrača tudi zaradi poslovnih priložnosti in pa seveda opravljanja izpitov na Ekonomski fakulteti, je naredila velik korak proti uresničitvi svojih sanj. 

Očitno je v pripravi njena nova spletna stran 'Iamanamaria', na kateri bo, vsaj bo napovedniku, delila predvsem videoposnetke z vadbo, ki jo lahko opravljate tudi doma. Zaradi njene aktivnosti pa pričakujemo, da se zgodba ne bo ustavila zgolj pri teh videoposnetkih. Že v napovedniku lahko tako opazimo, da Anamaria nosi lastno linijo oblačil, s svojim logotipom oziroma podpisom. Mi že komaj čakamo!

Njeni sledilci so bili po objavi več kot navdušeni, podporo pa ji je na svojem Instagramu, kjer ima več kot 4 milijone sledilcev, izkazal tudi srčni izbranec Luka Dončić. 

prejšnji članek
Posledice pretirane rabe mobilnih telefonov
Zdravje
Posledice pretirane rabe mobilnih telefonov
naslednji članek
Dragić objavil zaljubljene trenutke s svojo ženo
Svet slavnih
Dragić objavil zaljubljene trenutke s svojo ženo
#obraziavenija
obraziavenija