benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Namesto Najinih mostov Gorski zdravnik z novo sezono

31. 3. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
Bergdoktor 13

Na male ekrane se z novo sezono vrača priljubljeni doktor Gruber foto: Pop TV

V sredo bo na sporedu še zadnji del slovenske nadaljevanke Najini mostovi, ki se bo nadaljevala jeseni. Zato pa se na male ekrane s čisto novimi deli na slovenskih televizijah vrača priljubljeni Gorski zdravnik, doktor Gruber.

Že včeraj smo pisali o tem, da bo slovenska nadaljevanka na sporedu samo še do jutri, 1. aprila. Naslednji teden pa bo njen termin nadomestila med Slovenci zelo priljubljena serija Gorski zdravnik. 

Zakaj se Najini mostovi umikajo z malih ekranov? Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<

Dr. Kristjan Bevk, ki ga je odlično upodobil Robert Korošec, ključe svoje vipavske ordinacije predaja staremu mačku dr. Martinu Gruberju, ki bo v premierno trinajsto sezono, ki se je v Nemčiji predvajala med januarjem in marcem 2020 zagrizel z novimi preobrati in zapletenimi medicinskimi primeri. Kot smo bili navajeni doslej, dr. Gruber svojim pacientom ne nudi zgolj zdravstvene oskrbe, temveč tudi nasvete in moralno oporo. Pri tem mu seveda ne zmanjka raznih zapletov, ljubezenskih iskric in ljubosumnih pogledov.

Kakšen bo uvod v novo sezono?

Že v prvi epizodi je dr. Gruber postavljen pred izziv, njegova nova pacientka ima alergijo na svetlobo. Vse življenje z očetom preživi v hiši, da ne bi bila izpostavljena dnevni svetlobi. Ko jo fant povabi na izlet na sneg z motornimi sanmi, se pod njima udre led.

Serija Najini mostovi znova jeseni

Najini mostovi foto: POP TV

Med gledalkami in gledalci so bili junaki serije Najini mostovi zelo lepo sprejeti, z njimi so delili večere in ljubezenske zaplete. 1. aprila bo na sporedu zadnji del spomladanskih epizod, z nadaljevanjem prigod v očarljivi Vipavi pa bomo znova nadaljevali jeseni.

prejšnji članek
Tako si Ana Praznik krajša čas v izolaciji
Svet slavnih
Tako si Ana Praznik krajša čas v izolaciji
naslednji članek
Nepoznane bolezni so del zgodovine ...
Zdravje
Nepoznane bolezni so del zgodovine ...
#nasazenazenska
nasazenazenska