franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znani Slovenci navdušeni nad novo tehnološko ponudbo

29. 11. 2021; 10.00
Avtor: C.U.
Challe Sale

Challe Sale foto: Promocijski material

Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z odprtjem svoje druge trgovine v ljubljanskem Cityparku, tokrat v prestolnici – prvo je Xiaomi odprl septembra v Mariboru. Nad ponudbo navdušeni tudi številni znani slovenski obrazi.

Tehnološki velikan Xiaomi je danes v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

Klemen Bunderla, Taya Damjan, Nives Orešnik, Coolfotr Jani Jugovic foto: Promocijski material

Goran Mudrovčić, generalni direktor Xiaomija za Slovenijo in Hrvaško foto: Promocijski material

»Naša obljuba vsem oboževalcem Xiaomija je ta, da bo njihovo življenje z izdelki Xiaomi bolj prijetno in priročno. Torej, glavni generator razvoja izdelkov so naši kupci in njihove potrebe. Xiaomi je razvil vrsto izdelkov AIoT, ki izboljšujejo številne vidike življenja uporabnikov. Naš cilj je biti vedno blizu potrošnikom in oboževalcem Xiaomija. S ponudbo širokega portfelja izdelkov v trgovinah Xiaomi se tako njim še bolj približamo. Najlepša hvala vsem Xiaomi oboževalcem, brez katerih tudi naše zgodbe ne bi bilo,« je ob tem povedal Goran Mudrovčić, generalni direktor Xiaomija za Slovenijo in Hrvaško.

Odprtje druge trgovine Xiaomi Store v Sloveniji je pomemben strateški korak za pozicioniranje Xiaomija na slovenskem trgu ter za širitev maloprodajne mreže Xiaomijevih pametnih telefonov in drugih izdelkov. Tudi prek trgovin Xiaomi Store želi podjetje kupcem in oboževalcem omogočiti, da stopijo v stik in preizkusijo inovativne izdelke, ki jim zagotavljajo pametno doživetje znotraj njihovega življenjskega sloga.

Radijski voditelj Klemen Bunderla foto: Promocijski material

Challe Salle foto: Promocijski material

Xiaomi Store Citypark foto: Promocijski material

Odprtja so se v Ljubljani udeležili tudi slovenski vplivneži, nad trgovino in njenim naborom izdelkov pa so bili med drugim navdušeni tudi Challe Salle, Jani Jugovic – Coolfotr, radijski voditelj Klemen Bunderla, voditeljica Taya Damjan in manekenka, ter osebna trenerka Nives Orešnik.

prejšnji članek
Horoskop: Sončni mrk ob polni luni prinaša spremembe tem znakom
Horoskop
Horoskop: Sončni mrk ob polni luni prinaša spremembe tem znakom
naslednji članek
Družina zgrožena nad filmom o Celine Dion
Kultura
Družina zgrožena nad filmom o Celine Dion