902468_105-pred-oradami
Svet24.si

Školjkarjem ogromno škode povzročajo požrešne orade, ki popolnoma opustošijo školjčišča

1715359556-dsc04278-1715359333876
Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za nezadovoljne s SDS je nejasen, meglen." #video

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Svet je izgubil zvezdo modnega oblikovanja

29. 11. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
Virgil Abloh, Bella Hadid

Virgil v družbi Belle hadid foto: Profimedia

Številni svetovni zvezdniki žalujejo za modnim oblikovalcem, ki je po nekih letih bolezni umrl zaradi raka. Star je bil zgolj 41 let.

Virgil Abloh, ki se je v zgodovino zapisal kot prvi temnopolti umetniški vodja modne znamke Louis Vuitton, je v soboto umrl za posledicami raka oziroma tumorjev po celem telesu. Diagnozo so modnemu oblikovalcu sicer postavili leta 2019, a o njej javno ni govoril. Virgil je umrl star zgolj 41 let, od leta 2009 dalje je bil poročen s svojo srednješolsko ljubeznijo Shannon Abloh, s katero imata tudi dva otroka, hčerko in sina. 

"Z žalostjo sporočamo, da nas je zapustil dragi Virgil Abloh, vdan oče, mož, sin, brat in prijatelj. Dve leti se je moril z redko, agresivno obliko raka. Odločil se je, da se bo vse od leta 2019, ko je prejel diagnozo, z boleznijo boril zasebno," so včeraj zapisali na njegovem Instagram profilu in s tem javnost obvestili o njegovi smrti. 

Po novici so se modnemu oblikovalcu poklonili številni zvezdniki, drugi modni oblikovalci in modne hiše. Med njimi tudi Marc Jacobs, ki je zapisal: "Odšel si mnogo prezgodaj. Hvala za vse, kar si nam dal." Manekenka Gigi Hadid pa je zapisala, da ima zlomljeno srce, saj je izgubila svojega dragega prijatelja. 

Virgil Abloh je bil pionir na svojem področju in eden tistih, ki so zaslužni za združevanje uličnega sloga z visoko modo. Leta 2018 je bil uvrščen na lestvico stotih najbolj vplivnih ljudi na svetu.

prejšnji članek
Družina zgrožena nad filmom o Celine Dion
Kultura
Družina zgrožena nad filmom o Celine Dion
naslednji članek
Talenti: Finalist Dino se je pred leti že preizkusil v talent šovu
Moda&Lepota
Talenti: Finalist Dino se je pred leti že preizkusil v talent šovu