zdravnik
Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih zdravnikov

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se dogaja v Polonini kavarni po slavnostnem odprtju?

10. 12. 2021; 10.00
Avtor: V.M.
Polona Kranjc 8_01

Polona foto: Sašo Radej / M24

Polona se je po šovu Kmetija podala novim zmagam na proti. Trenutno vse dni dela v svoji novi kavarni Taurus. Preverili smo, kako je po odprtju steklo poslovanje.

Polona Kranjc je takoj po zaključku snemanja Kmetije zavihala rokave in se lotila kovanja poslovne poti, o kateri je sanjarila že dalj časa. Pred kratkim je tako v Domžalah odprla kavarno Taurus, ki je zaživela v prenovljenih prostorih nekdanje bančne poslovalnice. Po slavnostni otvoritvi, kjer se je zbral večji del tekmovalcev šova Kmetija, je 19-letnica odločno zaplula v gostinske vode, kjer upa, da ji bo uspelo dolgo in uspešno pluti.

Polona in mama Andreja foto: Sašo Radej / M24

In kako ji gre? Je zadovoljna z začetkom obratovanja? »V kavarni gre super, res sem vesela, da je tako dober odziv že na začetku, upam pa seveda, da se to samo še stopnjuje. Navdušena sem tudi nad odzivi ljudi, oziroma gostov, ki obiskujejo lokal, saj jim je zelo všeč in radi prihajajo sem. Kaj naj rečem drugega, kot samo to, da sem zelo zadovoljna,« nam je zaupala Polona, ki skorajda nima časa za klepet, saj mora poskrbeti za naročila svojih gostov.

Svetlolaska se ob tem strinja, da je vsak začetek naporen ter da tudi njen ni nobena izjema. »Zaenkrat vse dni delam sama in sem že zelo izmučena, ampak vem, da se bo tudi to uredilo. Sem pa seveda zelo hvaležna vsem, ki me podpirajo in mi pomagajo na tej moji poti,« je še za konec izrazila hvaležnost Polona, ki jo trenutno spremljamo v šovu Kmetija, kjer je v tem tednu osvojila vstopnico za finalni teden.

prejšnji članek
Iza Logar: Skrivnost za motivacijo ni čarobna super moč
Svet slavnih
Iza Logar: Skrivnost za motivacijo ni čarobna super moč
naslednji članek
Čuk Matjaž žalosten, ostali so le spomini
Svet slavnih
Čuk Matjaž žalosten, ostali so le spomini