zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lara Komar postala ena največjih zvezd v Italiji!

12. 2. 2022; 09.00
Avtor: Revija Lady
lara komar

Lara Komar foto: Revija Zvezde Lady

Lara Komar je v vlogo v priljubljeni italijanski nadaljevanki stopila brez prevelikega pompa in ravno ta njena skromnost jo je izstrelila med ene največjih zvezd pri naših sosedih. Ima pa igralka zagotovo največjega oboževalca kar doma. Njen mož Davide namreč podpira vse vogale hiše, kadar je ni doma.

Igralka Lara Komar, ki nas je očarala v priljubljeni seriji Reka ljubezni, je ženska z neverjetno energijo in talentom, kar so lani prepoznali tudi Italijani. Čeprav Lara dolga leta živi v Trstu, kjer si je ustvarila družino, je vlogo svojega življenja dobila praktično čez noč. V čevlje Glorie v izjemno priljubljeni nadaljevanki Il paradiso delle signore (Raj za dame) je stopila potihoma, brez prevelikega pompa in ravno ta njena skromnost jo je izstrelila med ene največjih zvezd pri naših sosedih.

Lara Komar foto: Osebni arhiv

Mož ji je v veliko oporo

Naporna potovanja v Rim in nazaj ji jemljejo energijo, priznava lepa igralka, a ker svoje igralsko poslanstvo jemlje resno in se mu predaja z vsem srcem, ji ni nič odveč, z ustvarjalci serije pa se je dogovorila, da njene urnike čim bolj strnejo, da lahko s svojimi tremi fanti, sinovoma Joakimom in Arturjem ter možem Davidejem, preživlja ves svoj prosti čas. Nazadnje so se potepali po Krasu, kjer so raziskovali slikovito pokrajino, Lara pa si je nabrala moči za prihajajoča snemanja, ki jo čakajo v prihodnjih mesecih. Lara priznava, da ji usklajevanje družinskih in poslovnih obveznosti ne bi šlo tako dobro od rok, če je pri tem ne bi podpiral mož.

»Nemalokrat me je skrbelo, kako sta sinova, ali me kaj pogrešata, na koncu pa sem dojela, da me je vsakokrat skrbelo zaman, saj sta v najboljših rokah,« je odkrita Lara. »Davide je moj glas razuma, ki mi vsakič pravi, naj sprejmem samo tiste vloge, za katere sama čutim, da so prave,« še pohvali svojega najdražjega.

Lara Komar z možem

Lara Komar z možem foto: revija zvezde

prejšnji članek
Nocoj se bo predstavila še druga polovica polfinalistov EME 2022
Svet slavnih
Nocoj se bo predstavila še druga polovica polfinalistov EME 2022
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Dekleta vznemiril nered, kje živi Jack?
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Dekleta vznemiril nered, kje živi Jack?